menu
driehoek
driehoek

Team

Wij zijn trots op ons team: een groep enthousiaste leerkrachten van verschillende leeftijden met een verscheidenheid aan belangstelling en ervaring.

Marielle

directrice

Mijn naam is Mariëlle Vercammen en ik werk sinds 1991 op OBS Villa Vlinderhof. Eerst in de wijk Vrijhoeve en later in de nieuwbouwwijk Landgoed Driessen. Ik ben getrouwd met Wim en heb drie kinderen die ondertussen allemaal op zichzelf wonen.

Afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier Villa Vlinderhof zien ontwikkelen van een klein schooltje naar een Kindcentrum met onderwijs en kinderopvang. Ik ben trots op mijn hardwerkend team die, elke dag weer, onze leerlingen met veel enthousiasme een fijne en leerzame schooltijd geven.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te fietsen, wandelen en lekker met familie en vrienden af te spreken.


Lees meer
shadow-banner

Jessica

Ondersteuning directietaken en Bovenbouw coördinator

Hallo! Ik ben Jessica Peters- van Beurden. Ik ben dit jaar voor het eerst werkzaam op de Villa Vlinderhof. Ik ga Mariëlle ondersteunen bij haar directietaken en ik ben bouwcoördinator van de groepen 7 en 8. Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag. 

Vanaf 2009 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb lesgegeven op een internationale school in Caïro en ik heb 11 jaar lang gewerkt op O.B.S. v/d Heijden, waarvan 6 jaar als adjunct-directeur. 

Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Alphen. Familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Ik vind het fijn om samen met hen leuke dingen te ondernemen. Daarnaast kan ik erg genieten van de natuur. Met het gezin wandelen en fietsen we dan ook regelmatig. Mijn motto is ‘Onderwijs maak je samen’. Samen met leerlingen, samen met collega’s en samen met ouders. Ik heb heel veel zin om er met zijn allen een fijn en leerzaam jaar van te maken. 


Lees meer
shadow-banner

Simone

Administratief medewerker

Mijn naam is Simone van Beurden. Ik ben per 1-9-2021 in dienst bij als administratief ondersteuner voor de directie. Op woensdag en donderdag ben ik aan het werk op Villa Vlinderhof. Op maandag en dinsdag doe ik dezelfde taken op OBS Den Bussel in Kaatsheuvel. Van 2001 t/m 2014 heb ik als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Na een uitstap van bijna 7 jaar als hooradviseur bij een hoorwinkel, ben ik nu toch weer terug in het onderwijs. De kennis en ervaringen uit mijn vorige banen ga ik inzetten om de directie op administratief gebied te ontlasten. 

Ik woon inmiddels ruim 15 jaar samen met mijn vriend Gerben in Sprang-Capelle. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan zingen bij Popkoor Undercover in Loon op Zand en Vocal Group Des Unique in Tilburg. En daarnaast houd ik van lezen, films kijken, afspreken met familie en vrienden, lekker uit eten gaan en shoppen. Ik hoop dat ik veel mooie jaren tegemoet ga op Villa Vlinderhof.


Lees meer
shadow-banner

Meike

Bouwcoördinator 1/2 en 3/4 en leerkracht groep 7A

Mijn naam is Meike de Hond. Vanaf dit schooljaar werk ik op Villa Vlinderhof als bouwcoördinator van de groepen 1/2, 3 en 4. Daarnaast sta ik nog één dag in de week voor groep 7.  

Ik woon in Waspik samen met mijn man Stijn en onze twee dochters Juule en Fieve. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen. Ik kan dan erg genieten van het buiten zijn. Dat is ook de reden dat ik, zo vaak als mogelijk, op de fiets naar school kom. Daarnaast laat ik een lekker hapje eten niet aan me voorbijgaan. Verder kan ik erg genieten van het gezinsleven, mijn vrienden en familie.  

Als bouwcoördinator en lid van het MT sta ik voor verbinding, vertrouwen en een open dialoog. Deze factoren, samen met een helder onderwijskundig beleid, zorgen ervoor dat de kwaliteit van het onderwijs en de sfeer in de school optimaal is.  

Als leerkracht vind ik het belangrijk dat er een veilig pedagogisch klimaat is. Iedere leerling hoort erbij en voelt dat zelf ook zo. Samen maken we er een mooie en leerzame tijd van.


Lees meer
shadow-banner

Noortje

Bouwcoördinator 5/6 en Leerkracht 5 C

Hi! Ik ben juf Noortje. Een van de kleinere juffen op de Villa. Na jarenlang groep 8 te hebben gedraaid, ben ik nu samen met juf Mijke werkzaam in groep 5. Een nieuwe uitdaging waar ik echt energie van krijg. Naast mijn werk als juf, ben ik met veel plezier bouwcoördinator van groep 5/6. 

Thuis is mijn veilige haven bij mijn man en mijn twee zoontjes. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad om leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en/of vrienden, maak ik graag foto’s en ben ik geregeld op het water te vinden. ]


Lees meer
shadow-banner

Melanie

Intern begeleider 1/2 en leerkracht 1/2 B

Mijn naam is Melanie de Kort. Vanuit mijn eigen kinderen weet ik hoe belangrijk de basisschoolperiode is. Het is fijn dat kinderen zich op alle gebieden goed kunnen ontplooien en mocht dit niet allemaal vanzelf gaan, is het fijn om samen met u als ouder en leerkracht de juiste trajecten in gang te zetten. Dit jaar kunt u me vinden in groep 1-2 als intern begeleider en als groepsleerkracht. Samen met Hans zijn we ouders van een volwassen dochter en zoon. Ik word blij van Italië, gesprekken met kinderen, yoga, personal shoppen en lekker eten.


Lees meer
shadow-banner

Marianne

Intern begeleider groep 3, 4 en stergroep

Mijn naam is Marianne Val-Nieuwenhuizen en sinds 2014 werk ik met veel plezier op Villa Vlinderhof als intern begeleider. Daarnaast heb ik mij geschoold als beeldbegeleider, rots en water trainer en trainingen die mij helpen met het in gesprek gaan met de leerling (schatgravers, praat + teken). Samen met mijn collega ib'ers coördineer en initieer ik de hulp voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften en probeer ik samen met leerkracht, ouders en leerling te zoeken naar de best passende ondersteuning in de groep en school.

Ik ben getrouwd met Michael en heb twee zoons: Max en Sam. In mijn vrije tijd vind ik het o.a. heerlijk om lekker te knutselen, zingen, tennissen, varen en met mijn vriendinnen af te spreken


Lees meer
shadow-banner

Miep

Intern begeleider groep 5 en 6

Met veel plezier ben ik intern begeleider van de groepen 6 en 7 op Villa Vlinderhof. Samen met Melanie, Marianne en Ilse ben ik verantwoordelijk voor de leerlingenzorg. We helpen leerkrachten en ouders met hulpvragen over kinderen en kijken wat een passende oplossing is. Daarnaast kijken we naar de groep in zijn geheel: We bespreken met de leerkrachten de groepsplannen, het leerlingvolgsysteem, het klassenmanagement en het pedagogisch en didactisch handelen. Ik ben tevreden als uw kind goed tot zijn recht komt en met plezier naar school gaat.

Mijn naam is Miep Stikvoort. Ik woon samen met mijn man Nils in Capelle. We hebben drie kinderen en ik ben trotse oma van drie kleinkinderen. 

In mijn vrije tijd houd ik ervan om veel verschillende dingende te doen en zijn mijn hobby’s en bezigheden heel divers (wandelen, fietsen, lezen, koken, tuinieren, winkelen, oppassen….. etc.)

Ik zie u graag op Villa Vlinderhof!!


Lees meer
shadow-banner

Ilse

Intern begeleider groep 1, 2 en groep 7

Mijn naam is Ilse van den Corput. Ik ben werkzaam als IB-er van de groepen 8 op Villa Vlinderhof. Ik werk op woensdag en donderdag. Samen met de andere IB-ers zorg ik dat elk kind kan schitteren op zijn of haar manier. Samen met de ouders, de leerkracht en de leerling zoeken we naar de best passende ondersteuning. 

Ik ben getrouwd met Jaap en heb twee kinderen, Stijn en Emma. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen met mijn twee honden, te volleyballen en te lezen. Verder vind ik het heerlijk om te knutselen met mijn dochter. 


Lees meer
shadow-banner

Lonneke

Leerkracht stergroep

Hoi Allemaal, Ik ben Lonneke Hertogh. Ik ben al ong. 11 jaar werkzaam op de Villa Vlinderhof. Je kunt mij vinden in de Stergroep. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdagochtend en de donderdag. In mijn vrije tijd sport ik graag, hockey en zaalvoetbal en ik ga er graag op uit met mijn gezin en vrienden. 


Lees meer
shadow-banner

Yuri

Leerkracht Stergroep en Onderwijsassistent 3/4

Hallo allemaal, Mijn naam is Yuri Leemans en ik werk als onderwijsassistent op Villa Vlinderhof. Ik vind lesgeven super leuk en daarom volg ik buiten mijn werk om de PABO. Ik ben erg sportief. Ik houd van voetbal en hardlopen. Voetballen doe ik in Waalwijk bij RWB in een gezellig vriendenteam. Ik woon zelf ook in Waalwijk samen met mijn vader, moeder en zusje. Ook ben ik een echte RKC supporter en hier ben ik bij alle thuiswedstrijden te vinden!


Lees meer
shadow-banner

Monique

Leerkracht groep 1/2 A

Hoi allemaal, ik ben juf Monique, getrouwd met Mark en trotse moeder van Yorick en Amber. Ik werk inmiddels alweer heel wat jaren met veel plezier op Villa Vlinderhof . Ik ben de trotse juf van alle kanjers uit groep 1/2 A. Elke dag werk ik met veel plezier in de groep. Het werken met kleuters vind ik heerlijk: ik geniet volop van het voorlezen, knutselen, gymmen, zingen, dansen en de gesprekjes met ‘mijn kinderen. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, te shoppen, dagjes uit gaan met mijn gezin of met vriendinnen en om inspiratie op te doen op pinterest. Ook probeer ik nog een beetje sportief bezig te zijn door af en toe lekker te wandelen in een mooie stad of in de natuur.


Lees meer
shadow-banner

Pauline

Leerkracht groep 1/2 B

Mijn naam is Pauline en ik werk sinds april 2017 op Villa Vlinderhof.

Ik ben gestart in de instroomgroep, vervolgens naar groep 4 gegaan en momenteel werk ik met veel plezier en enthousiasme in groep 1/2B.
Het werken met kleuters spreekt mij bijzonder aan vooral hun onbevangenheid, creativiteit en nieuwsgierigheid om te ontdekken en te leren.

Naast het lesgeven  ga ik graag winkelen, lees ik graag een boek of ga ik naar de golfbaan. Hier ben ik onlangs mee begonnen en vind het super leuk!
Ik heb drie kinderen Danique, Maxime en Juliën en woon in Tilburg.

Samen met juf Maite gaan we er een mooi en leerzaam schooljaar van maken.


Lees meer
shadow-banner

Yvonne

Leerkracht groep 1/2 C en interne vertrouwenspersoon

Ik ben juf Yvonne, en ik werk sinds september 2013 in groep 1-2 op Villa Vlinderhof. Vanaf het begin heb ik het enorm naar mijn zin. Mijn hart ligt echt bij het werken met kleuters, ik doe dit inmiddels al bijna 30 jaar met veel plezier en enthousiasme. Sinds een paar jaar werk ik weer fulltime in groep 1-2c. Dit bevalt me prima. Ik ga elke dag enthousiast naar school. Samen met de kinderen maken we er vast een super fijn schooljaar van. 

Natuurlijk ben ik niet altijd op school te vinden. Ik ben getrouwd met Marc, en samen hebben we 3 kinderen: Tom, Evi en Lot. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, wandel ik veel met onze hond Tess, of ga ik een avond zingen bij een popkoor. Een dagje shoppen, of een avondje uit vind ik ook erg leuk. En heb ik even 'niets' te doen, dan vind ik rondsurfen op Pinterest erg leuk.


Lees meer
shadow-banner

Joyce

Leerkracht groep 1/2 D

Hoi, mijn naam is Joyce en ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag de juf van groep 1/2D.

Ik woon samen met Machiel en mijn twee zoons in Raamsdonksveer.

Naast het lesgeven bij de Villa, ben ik ook nog werkzaam bij het orkest van de Nederlandse Douane, waar ik als professional klarinet speel.

 Ik ben op de Villa begonnen in groep 6 en werk nu al heel wat jaren met heel veel plezier bij de kleuters .

Samen met juf Maite gaan we er een mooi en leerzaam jaar van maken.


Lees meer
shadow-banner

Maite

Leerkracht groep 1/2 D en 3A

Ik ben juffrouw Maite en ik ben op woensdag en donderdag juf van groep 1/2D en op vrijdagochtend van groep 3A. Ik ben 38 jaar en ik woon in Drunen. Ik heb twee kinderen: Tess van 11 en Stef van 9. Ik werk alweer acht jaar op de Villa en ik vind het heerlijk om op deze school te mogen werken. 

Buiten juf zijn, vind ik het leuk om te dansen, te wandelen, saxofoon te spelen, lekker te eten en spelletjes te doen.


Lees meer
shadow-banner

Annet

Leerkracht groep 1/2 E

Ik ben juf Annet en werk sinds 2019 bij Villa Vlinderhof en heb het hier goed naar mijn zin. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. We gaan er samen weer een fijn jaar van maken! 

In mijn vrije tijd woon ik samen met Chris in Elshout. We hebben een zoontje, Brent, waar we dol op zijn. Verder hebben we een poes en een hond. Ik hou van lekker eten, van buiten zijn en van veel gezelligheid met familie, vrienden en vriendinnen. 


Lees meer
shadow-banner

Margriet

Leerkracht 1/2 E
Lees meer
shadow-banner

Elke

Leerkracht groep 3 A

Ik ben Elke Fuijkschot en ben de trotse juf van groep 3A. Ik ben getrouwd met Arne. Samen zijn wij de trotse ouders van Siem en van Eef. Naast leuke dingen doen met Arne, Siem en Eef, spreek ik graag af met vriendinnen, ga ik graag uit eten, tennis ik en hou ik van winkelen. Samen met (juf) Maite werk ik met de kinderen in groep 3. Van maandag t/m donderdag ben ik in de klas. (Juf) Maite is er op vrijdag. 

In groep 3 werken we erg hard! We werken aan rekenen, lezen, schrijven en nog veel meer. Ik ga elke dag met enorm veel plezier aan de slag met de kinderen


Lees meer
shadow-banner

Kiek

Leerkracht groep 3 B

Mijn naam is Kiek Wijtenburg. Ik woon in Sprang-Capelle samen met mijn vriend Paul en onze hond Hugo. Ik ben in 2017 op OBS Villa Vlinderhof begonnen en dit jaar ben ik de juf van groep 3B. 

Naast lesgeven vind ik het leuk om gezelschapsspelletjes te spelen met vrienden en familie. Samen met de kanjers uit groep 3B gaan we er een gezellig schooljaar van maken. Ik heb er zin in!


Lees meer
shadow-banner

Merel

Leerkracht groep 4 A

Mijn naam is Merel Kraal, 24 jaar en ik woon in Waalwijk. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam op de Villa en dit jaar ben ik de trotse juf van 24 hardwerkende kinderen in groep 4A. 

We gaan er een fantastisch jaar van maken! 

In mijn vrije tijd ben ik gidsenleiding op de scouting. Elke zaterdagmiddag zorg ik ervoor dat een groep meiden van 12 tot 15 jaar een leuke middag hebben! Daarnaast vind ik het heel leuk om te zingen en toneel te spelen. Elke week repeteer ik bij een theatergroep in Drunen. Ook vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met mijn vrienden en vriendinnen. 

Ik heb heel veel zin in dit schooljaar!


Lees meer
shadow-banner

Alette

Leerkracht groep 4 B

Ik ben Alette en sinds dit schooljaar ben ik werkzaam in groep 4. Op maandag t/m donderdag ben ik in de groep en op vrijdag (juf) Ruby. Hiervoor heb ik lesgegeven in groep 3. 

Ik ben geboren in Breda en ik woon samen met mijn vriend in Made. 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, naar de film te gaan en voetbal te kijken. 
Ik heb super veel zin om te gaan starten in groep 4 en samen met juf Ruby gaan we er een leuk en leerzaam schooljaar van maken! 


Lees meer
shadow-banner

Moniek

Leerkracht groep 4 B

Ik ben Moniek Heijstek en werk sinds maart 2019 met veel plezier op Villa Vlinderhof. Mijn werkervaring ligt voornamelijk in de onder- en middenbouw. Ik woon samen met Tim en onze kinderen Vigo en Suze. In mijn vrije tijd sport ik graag, lees ik een goed boek en ga er graag op uit met vriendinnen.


Lees meer
shadow-banner

Julianne

Leerkracht groep 4 B

Sinds dit jaar werk ik op Villa Vlinderhof! Ik ben juf Julianne. Samen met mijn vriend, onze hond Tommy en onze kat Simba woon ik met veel plezier in Loon op Zand. In mijn vrije tijd gaan we graag wandelen met Tommy in de duinen en bossen. Ook hou ik erg van koken (en het lekker opeten!) en fotografeer ik veel. Tot januari zal ik het zwangerschapsverlof van juf Alette vervangen. Samen met juf Moniek ga ik lesgeven aan groep 4B en ik heb daar heel veel zin in! 


Lees meer
shadow-banner

Kim

Leerkracht groep 4 C

Ik ben Kim en ik woon samen met mijn vriend in Esbeek. Op Villa Vlinderhof ben ik begonnen als onderwijsassistente en inmiddels draai ik na het behalen van mijn pabo-diploma mijn eigen klas. Naast les geven ga ik ook graag uit eten, winkelen, wandelen en tennissen. Ik heb ontzettend veel zin in dit schooljaar en ga er samen met de leerlingen voor zorgen dat het leuk en leerzaam zal worden! 


Lees meer
shadow-banner

Desiree

Leerkracht groep 5 A en leescoördinator

Hoi allemaal! Mijn naam is juf Desiree. Inmiddels werk ik al ongeveer 10 jaar met veel plezier op deze school. De meeste jaren heb ik lesgegeven in de middenbouw hier op school. Naast het lesgeven ben ik ook leescoördinator hier op school. Iedere dinsdag ben ik ambulant om te werken aan zaken rondom lezen. Op deze dagen zal juf Ruby in de klas zijn. Tevens ben ik lid van de MR. 

Tot slot vind ik het in mijn vrije tijd fijn om te sporten, te winkelen, uit eten te gaan of films te kijken


Lees meer
shadow-banner

Ruby

Leerkracht groep 5 A en talentcoördinator

Hoi, ik ben Ruby Smetsers. Ik werk al vele jaren met veel plezier op de Villa. Naast leerkracht ben ik ook de talentcoördinator op Villa Vlinderhof en ben ik Plusklasleerkracht op 2 verschillende locaties van stichting Bravoo. 

Verder ben ik getrouwd met Christian en samen hebben we 2 kinderen, Femme en Mattijs. Ik ga graag wandelen, winkelen en lees op zijn tijd een goed boek.


Lees meer
shadow-banner

Anouk

Leerkracht groep 5 B

Ik ben Anouk Couwenberg en werkzaam in groep 5. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Op lekker eten ben ik dol en daarom ga ik graag naar een restaurant of een terras. Daarnaast houd ik van vakanties en geniet ik enorm van een gezellige dag samen met mijn gezin en familie.


Lees meer
shadow-banner

Philippine

Leerkracht groep 5 B
Lees meer
shadow-banner

Mijke

Leerkracht groep 5 C
Lees meer
shadow-banner

Krista

Leerkracht groep 6 A

Mijn naam is Krista Lambooij en ik ben 29 jaar oud. Samen met mijn man Léon verwachten wij in december ons eerste kindje. Wij wonen samen in het mooie Waspik. 

Dit wordt mijn derde schooljaar op Villa Vlinderhof. Mijn roots komen uit Rotterdam, waar ik heb les gegeven aan de midden/bovenbouw. Hier op Villa Vlinderhof heb ik de afgelopen twee jaar les gegeven aan groep 3 en omdat ik wel van wat afwisseling houd, ga ik dit jaar met veel plezier lesgeven aan groep 6! Ik vind het fantastisch om samen met de kinderen nieuwe letters te leren en samen te ontdekken dat leren lezen en schrijven een feestje is! 

In mijn vrije tijd speel ik badminton bij FST Waalwijk en loop ik graag hard. Verder vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, gitaar te spelen, te koken en op reis te gaan.


Lees meer
shadow-banner

Suzan

Leerkracht groep 6 B en cultuurcoördinator

Mijn naam is Suzan van Zelst. Sinds september 2015 ben ik werkzaam op Villa Vlinderhof. Ook dit jaar mag ik weer op de Villa zijn. Dit vind ik ontzettend leuk! Naast leerkracht ben ik ook cultuurcoördinator op Villa Vlinderhof. Dit betekent dat ik zorg dat we elk jaar leuke uitstapjes gaan doen met de school. 

Ik ben 30 jaar en woon in Drunen. Naast lesgeven houd ik van gezellige dingen doen met familie en vrienden.


Lees meer
shadow-banner

Ronald

Leerkracht groep 6 C

Hoi Allemaal. Ik ben Ronald en werk inmiddels al een aantal jaren in de bovenbouw van Villa Vlinderhof. Met veel plezier geef ik dit jaar les aan groep 6B.

Ik ben geboren en nog steeds woonachtig in Tilburg.

Ik heb thuis 2 kinderen, een dochter van 13 en een zoon van 11.

In mijn vrije tijd doe ik graag sporten en spelletjes.


Lees meer
shadow-banner

Benjamin

Leerkracht groep 7 A

Mijn naam is Benjamin Bultje. Ik ben getrouwd met Maxime en ik ben trotse papa van Lilliya. We wonen in het landelijke en rustige Haarsteeg. In mijn vrije tijd ga ik graag 'geocachen', fietsen of gewoon lekker lezen in een boek; het liefst iets wat met 'survival' te maken heeft. Deze hobby voer ik ook graag uit; ik ga een aantal keer per jaar met een paar vrienden de wildernis in om zo veel mogelijk 'met de natuur' te leven. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te sporten. Ik tennis in vlijmen, o.a. samen met mijn vrouw. 

Het lesgeven op de villa doe ik met zeer veel plezier. Elke dag de kinderen van alles bijbrengen geeft me een voldaan gevoel. De kinderen blijven je elke dag verbazen, van hun humor tot hun oplossingsstrategieën; elke dag is echt anders!


Lees meer
shadow-banner

Naomi

Leerkracht groep 7 B en gedragscoördinator

Hoi, Mijn naam is Naomi Luijten-Jongbloed. Ik woon in Sprang Capelle samen met mijn man Michael, dochter Eef en zoon Kick. Ik werk al sinds 2012 met veel plezier op Villa Vlinderhof. Dit schooljaar ben ik, samen met juf Linda Koenen, de juf van groep 7B. Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag. In deze groep zitten 24 kanjers. Ik heb er heel veel zin in om samen met hen en juf Linda er een spetterend jaar van te maken. 

Buiten school vind ik het leuk om dingen te doen met mijn gezin, vrienden en familie. Reizen, lezen en fotograferen zijn dingen die ik ook erg leuk vind om te doen.


Lees meer
shadow-banner

Linda

Leerkracht 7 B, basisschoolcoach en interne vertrouwenspersoon

Ik ben Linda en al heel wat jaren werk ik met veel plezier op obs Villa Vlinderhof. Dit jaar ben ik samen met juf Naomi de trotse juf van groep 7B. Ik heb enorm veel zin om deze leerlingen het komende jaar te begeleiden. Met een flinke dosis humor, enthousiasme en onderwijs op maat hoop ik dat alle leerlingen het meeste uit zichzelf kunnen halen. En met deze 24 toppers heb ik daar alle vertrouwen in! 

Naast mijn lesgevende taken ben ik basisschoolcoach. Dit houdt in dat ik alle zaken rondom onze stagiaires coördineer en hun leerproces monitor. Als team leiden wij onze 'toekomstige collega's' op en ik heb heel veel zin om onderdeel te zijn van dit leerproces. Ook vervul ik de rol van vertrouwenspersoon naast Eline van der Lee en Yvonne Wels. Het welbevinden van leerlingen en collega's vind ik erg belangrijk. Op deze manier hoop ik hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Een leuk en uitdagend pakket dus, waar ik ontzettend veel zin in heb! 

Ik woon in Moergestel samen met mijn man en onze 2 dochters. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en om een goed boek te lezen. Het allerliefste breng ik tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. 


Lees meer
shadow-banner

Leonie

Leerkracht groep 7 C en rekencoördinator

Hallo, 

Ik ben Leonie en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in Made en sinds november 2014 werk ik met veel plezier op de Villa. Dit schooljaar ben ik te vinden in groep 7C. Omdat ik met zwangerschapsverlof ga ben ik er eventjes tussenuit! Ik kan gelukkig nog het jaar opstarten en afsluiten. Juf Nikki zal mij vervangen in de tussentijd. 

Naast mijn lesgevende taken vervul ik ook de rol als rekencoördinator op Villa Vlinderhof. Dit houd in dat ik me bezig houd met het beleid rondom het rekenonderwijs, houd ik de nieuwe rekenontwikkelingen in de gaten, begeleid ik (nieuwe) collega's op het gebied van rekenen en geef ik ondersteuning bij zorgleerlingen. 

Ik hoop er een mooi schooljaar van te gaan maken! 


Lees meer
shadow-banner

Nikki

Leerkracht 7 C

Mijn naam is Nikki en ik ben 22 jaar. Ik woon in dongen samen met mijn ouders, 2 broertjes en zusje. Vorig jaar ben ik op de Villa afgestudeerd en dit jaar mag ik hier gezellig blijven werken.

Ik ben t/m half februari alle dagen in groep 7C te vinden, omdat ik juf Leonie zal vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik heb heel veel zin om er met deze kanjers een leuke tijd van te maken!

In mijn vrije tijd onderneem ik graag gezellige dingen met mijn familie en vrienden. Ik word blij van winkelen, lekker naar het terras gaan, lezen, crossfitten en koken.


Lees meer
shadow-banner

Kevin

Leerkracht groep 8 A

Ik ben Kevin, geboren in Tilburg, maar inmiddels woonachtig in Waalwijk. Op mijn 20e was ik afgestudeerd op de PABO in Tilburg en ik ben daarna gelijk aan het werk gegaan. Ik heb 2,5 jaar als invaller gewerkt op OBS Krullevaar (groep 3 t/m 8) en een half jaar in het speciaal basisonderwijs (SBO Westerwel) in Tilburg. 

Sinds september 2014 ben ik werkzaam op OBS Villa Vlinderhof. In de voorbije jaren heb ik veelal in groep 7 en 8 gewerkt. In het schooljaar 2021-2022 werk ik in groep 8. Samen met de andere collega's bereiden we de kinderen zo goed mogelijk voor op het Voortgezet Onderwijs. 

Naast mijn werk ben ik 10 jaar voetbaltrainer bij Sc 't Zand in Tilburg geweest. Zelf sport ik graag veldvoetbal, zaalvoetbal en squash. Ook houd ik van reizen, films bekijken, lekker uiteten en ben ik een fanatiek Willem II-supporter


Lees meer
shadow-banner

Eline

Leerkracht groep 8 B , interne vertrouwenspersoon en gedragscoördinator

Mijn naam is Eline en ik ben 31 jaar. Ik werk sinds schooljaar 2013-2014 op de Villa. Ik ben leerkracht van groep 8. Mijn groep bestaat uit 19 sportieve kinderen die keihard kunnen werken, maar waar ik ook heel veel plezier mee heb. Samen gaan we een top jaar hebben! Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat iedereen aan het einde van het schooljaar klaar is voor het voortgezet onderwijs. Gelukkig staan er eerst nog veel leuke dingen op het programma zoals het kamp, open dagen, de musical en natuurlijk de manier van werken in de groep 8 Academy. 

Naast dat ik groepsleerkracht ben, ben ik ook vertrouwenspersoon, samen met mijn collega's Linda en Yvonne. Wij houden ons bezig met het borgen van de sociale veilig op school. Als er dingen spelen die moeilijk zijn om te vertellen, maar die wel heel belangrijk zijn, kun je bij mij terecht. Ik kan hierin ook adviezen geven of simpelweg een luisterend oor bieden. 


Lees meer
shadow-banner

Lian

Leerkracht groep 8 C

Hoi allemaal, mijn naam is Lian, ik ben 37 jaar en ik woon in Dongen. Ik werk op Villa Vlinderhof sinds 2019 en afgelopen 2 jaar heb ik in groep 7 mogen werken. Komend jaar werk ik in groep 8 en ik mag mijn klas van vorig jaar meenemen. De kanjers van deze klas ken ik dus al! Ik heb veel zin om samen met alle kinderen van de groepen 8 te gaan werken binnen de groep 8 academy. Ik wil er samen met ze een leuk laatste jaar op de basisschool van maken met alles wat daar bij hoort zoals het kamp, adviesgesprekken, voorbereiding op het VO, de musical en nog meer. Komend jaar ben ik 4 dagen in de klas te vinden en heb ik 1 dag studieverlof voor een master die ik ga doen. 

In mijn vrije tijd speel ik graag trompet bij de harmonie en bij een feestband. Ook vind ik het gezellig om met vrienden en vriendinnen leuke dingen te doen. Als ik thuis ben kijk ik graag tv, lees ik een goede thriller of ik maak een legpuzzel of denksportpuzzel. Ik heb weer veel zin om er een mooi jaar van te maken


Lees meer
shadow-banner

Marcel

ICT

"Ik werk sinds een aantal jaar op Villa Vlinderhof. Ik zorg op school voor de computers en het netwerk. Af en toe kan ik ook wat kinderen helpen met een probleem op de computer. Het is leuk werk en een echte uitdaging want omdat we zo'n grote school zijn, hebben we veel computers waar voor gezorgd moet worden! 

Behalve op Villa Vlinderhof werk ik ook nog op een andere school, namelijk OBS Westerkim in Dongen. Ik ben dit schooljaar op dinsdagmiddag en vrijdagochtend op Villa Vlinderhof. "


Lees meer
shadow-banner

Toine

Facilitair medewerker / conciërge

Mijn naam is Toine de Vaan, getrouwd met Karin en woonachtig in Waalwijk. Wij hebben samen 2 zoons, Nick en Marc, die reeds enkele jaren zelfstandig, samen met hun partners een eigen stek hebben gevonden. Daarnaast ben ik de trotse opa van 4 kleinkinderen, Sam, Bobbi en Bo en Kai

Na 37 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel ben ik vanaf 1 oktober 2018 aan het werk als facilitair medewerker/conciërge op OBS Villa Vlinderhof. Na bijna 2 jaar kan ik stellen dat het contact met zowel de collega’s als de kinderen mij erg goed bevallen is. Ik heb weer erg veel zin in om er samen met iedereen een positief schooljaar van te maken. Mijn hobby’s zijn vliegeren, kamperen, tuinieren en wandelen.


Lees meer
shadow-banner

Robin

Onderwijsassistent 1/2
Lees meer
shadow-banner

Saskia

Onderwijsassistente
Lees meer
shadow-banner

Dana

Onderwijsassistente

Ik ben Dana Zigelboim. Dit schooljaar ben ik gestart als onderwijsassistent én stagiaire op Villa Vlinderhof. Als onderwijsassistent zal ik in de bovenbouw aan de slag gaan met de leerlingen van groep 7 en 8. Daarnaast loop ik stage omdat ik nog de PABO volg zodat ik straks als juf aan de slag kan. 

Ik woon in Waalwijk samen met Roy en onze twee dochters Ella (5 jaar) en Vieve(3 jaar). Naast het werk kan ik erg genieten van koken, reizen en lekker erop uitgaan met mijn gezin!]


Lees meer
shadow-banner