menu
driehoek
driehoek

Team

Wij zijn trots op ons team: een groep enthousiaste leerkrachten van verschillende leeftijden met een verscheidenheid aan belangstelling en ervaring.

Marielle

directrice

Mijn naam is Mariëlle Vercammen en ik werk sinds 1991 op OBS Villa Vlinderhof. Eerst in de wijk Vrijhoeve en later in de nieuwbouwwijk Landgoed Driessen. Ik ben getrouwd met Wim en heb drie kinderen van 24, 22 en 19 jaar die hard bezig zijn om zelf te leren vliegen en het nest te verlaten.

Afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier Villa Vlinderhof zien ontwikkelen van een klein schooltje naar een Kindcentrum met onderwijs en kinderopvang. Ik ben trots op mijn hardwerkend team die, elke dag weer, de kinderen met veel enthousiasme een fijne en leerzame schooltijd geven.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk te fietsen, van mijn kinderen te genieten en uit eten te gaan.


Lees meer
shadow-banner

Kim

Onderbouwcoördinator / Stergroepcoördinator en Interne vertrouwenspersoon

Mijn naam is Kim Trimbach en ik ben 34 jaar oud. Ik ben in 2004 gestart op Villa Vlinderhof in groep 8. Ondertussen heb ik de meeste groepen wel gehad. Op dit moment ben ik onderbouw coördinator en coördinator van de Stergroep, daarnaast vervul ik mijn taak als interne vertrouwenspersoon. Vanaf dit schooljaar mag ik de taak van IB-er gaan vervullen voor de groepen 1/2B en 1/2C. Voor mijn taken ben ik drie dagen per week ambulant. 

Ik woon samen met Mitchell, mijn dochtertje Yip (11 jaar) en mijn zoontje Dijck (9 jaar) in Loon op Zand. In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes met mijn gezin, ga graag op vakantie, ben ik dol op wandelen met mijn hondjes en lees ik graag een goed boek.


Lees meer
shadow-banner

Melanie

Bovenbouwcoördinator en Intern begeleider groep 7 en 8

Mijn naam is Melanie de Kort

Ik ben getrouwd met Hans. Als moeder van bijna volwassen kinderen weet ik dat de basisschooljaren bijzondere jaren zijn voor kinderen. Er wordt een mooie basis gelegd op weg naar de ‘grote’ wereld. Ik ben blij dat ik binnen mijn taken als Intern begeleider, bouwcoördinator en MT lid een klein deel kan bijdragen aan deze ontwikkeling van jullie zoon of dochter.

De betrokkenheid bij de keuze van jullie zoon of dochter naar het Voortgezet onderwijs is een leuk onderdeel van mijn werk. Ik werk al bijna 9 jaar met veel plezier op de Villa

Naast mijn werk kan ik heerlijk ontspannen door een drankje, een hapje of wat shoppen in een leuke stad met vriendinnen.


Lees meer
shadow-banner

Linda

Middenbouwcoördinator

Mijn naam is Linda van Beek en inmiddels als weer zo’n 14 jaar te vinden op Villa Vlinderhof. Na vele jaren met veel plezier gewerkt te hebben in de onderbouw en middenbouw was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds dit schooljaar ben ik bouwcoördinator van de groepen 3 t/m 6. Samen met de collega’s van deze groepen gaan wij ervoor zorgen dat de leerlingen een fijne en leerzame tijd hebben bij ons op school.

In mijn taak als bouwcoördinator ben ik ook lid van het management team van school. Samen met de andere leden dragen wij bij aan de ontwikkeling van de leerlingen en zorgen wij dat de hele schoolorganisatie draaiende is.

 Naast mijn taak als bouwcoördinator kun je me ook nog af en toe in de groep vinden. Op een aantal maandagen vervul ik ADV in de groepen 5.

 Ik woon samen met Marc en onze twee kinderen Teun en Saar in Waspik. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn kinderen leuke dingen te doen en om met vriendinnen af te spreken. Ik hou van koken, lezen en winkelen. 


Lees meer
shadow-banner

Miep

Intern begeleider groep 1-6

Met veel plezier ben ik intern begeleider van een aantal groepen op Villa Vlinderhof. Samen met Melanie de Kort en Marianne Val, ben ik verantwoordelijk voor de leerlingenzorg. We helpen leerkrachten en ouders met hulpvragen over kinderen en kijken wat een passende oplossing is. Daarnaast kijken we naar de groep in zijn geheel: We bespreken met de leerkrachten de groepsplannen, het leerlingvolgsysteem, het klassenmanagement en het pedagogisch en didactisch handelen. Ik ben tevreden als uw kind goed tot zijn recht komt en met plezier naar school gaat.

Mijn naam is Miep Stikvoort. Ik woon samen met mijn man Nils in Capelle. We hebben drie kinderen, die inmiddels niet meer thuis wonen. Ook ben ik de trotse oma van een kleindochter.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om veel verschillende dingende te doen en zijn mijn hobby’s en bezigheden heel divers (wandelen, fietsen, lezen, koken, tuinieren, winkelen, oppassen….. etc.)

Ik zie u graag op Villa Vlinderhof!!


Lees meer
shadow-banner

Marianne

Intern begeleider groep 1-6

Mijn naam is Marianne Val-Nieuwenhuizen en sinds 2014 werk ik met veel plezier op Villa Vlinderhof als intern begeleider voor de groepen 1 t/m 6. Daarnaast heb ik mij geschoold als beeldbegeleider en rots en water trainer. Samen met Miep en Melanie coördineer en initieer ik de hulp voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften en probeer ik samen met leerkracht, ouders en leerling te zoeken naar de best passende ondersteuning in de groep en school.

Ik ben getrouwd met Michael en heb twee zoons: Max en Sam. In mijn vrije tijd vind ik het o.a. heerlijk om lekker te knutselen, zingen, tennissen, varen en met mijn vriendinnen af te spreken.


Lees meer
shadow-banner

Floor

Leerkracht Stergroep

Ik ben Floor van Nuenen , leerkracht van de Stergroep. Ik ben 5 jaar geleden met veel plezier begonnen in deze groep. Ik ben elke dinsdag, woensdag en donderdag te vinden in de groep. Op de andere dagen staat juf Lotte in de klas. Samen met Lotte, en de onderwijsassistentes (Lonneke en Mireille) en de pgbers (Lindsey en Stefan) vormen wij een gezellig team binnen de Villa.

 Wij werken veel individueel, maar doen ook geregeld veel gezellige activiteiten samen, zoals knutselen, koken, muziek, dansen etc. De leerlingen genieten van deze momentjes. Heerlijk. Daarnaast worden de leerlingen vaak opgehaald door hun integratiegroep, waar ieder een veel van leert.

 Als ik thuis ben, dan doe ik veel gezellige dingen met mijn 2 kinderen, Joes en Nine, en mijn man. Daarnaast tennis ik graag en vind ik het leuk om er lekker op uit te trekken met kids, familie en vrienden. Je kan mij wakker maken voor een heerlijk etentje buiten de deur! Ik zie je graag eens bij de stergroep of elders in het gebouw!


Lees meer
shadow-banner

Lotte

Leerkracht Stergroep en groep 1/2E

Mijn naam is Lotte Kivits. Ik ben geboren op 1 oktober 1987 in Kaatsheuvel. Ik woon samen met mijn vriend in Waalwijk. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te winkelen, naar de bioscoop te gaan en om lekker uit eten te gaan. Dit schooljaar werk ik elke donderdag en vrijdag in de Stergroep.


Lees meer
shadow-banner

Lonneke

Onderwijsassistent Stergroep

Ik ben Lonneke Hertogh. ‘
Al vanaf de start ben ik werkzaam in de stergroep. Iedere dag is anders en dat maakt het werk ook zo leuk. Je kunt mij op maandag, dinsdag en donderdag in de stergroep vinden. Ben je nieuwsgierig naar ons of heb je vragen kom gerust binnen wandelen. Zelf heb ik ook 2 kinderen. Loek van 10 en Puck van 7 en ben ik getrouwd. Ik houd van sporten en gezellige dingen doen met vrienden. Wij gaan er weer een gezellig jaar van maken!!


Lees meer
shadow-banner

Mireille

Onderwijsassistent Stergroep
Lees meer
shadow-banner

Lindsey

Begeleider Stergroep

Mijn naam is Lindsey Timmermans en ik ben 22 jaar. Sinds augustus 2013 ben ik werkzaam op basisschool Villa Vlinderhof. Als PGB’er van de Stergroep, ondersteun ik de leerkrachten met het begeleiden en verzorgen van de leerlingen. Dit doe ik met veel plezier! Naast het werken vind ik het leuk om te voetballen, uit eten gaan en gezellige dingen doen met vriendinnen.


Lees meer
shadow-banner

Ilona

Leerkracht 1/2 A

Hoi, mijn naam is Ilona Westerlaken. Sinds februari 2015 werk ik met veel plezier op Villa Vlinderhof. En ook dit jaar ben ik alle dagen te vinden in groep 1-2A. 

Ik woon samen met Patrick in Woudrichem. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, ga ik sporten of spreek ik met vrienden af. 

Ik kijk er naar uit om er een gezellig en leerzaam jaar van te gaan maken en vind je het leuk om een keer een kijkje te komen nemen in onze klas, kom gerust een keer binnen. 


Lees meer
shadow-banner

Sheila

Leerkracht groep 1/2 B

Hallo, mijn naam is Sheila Boor en samen met juf Joy ben ik de trotse juf van groep 1-2B. Het is voor mij elke dag weer fijn om met de kleuters te zingen, knutselen, voor te lezen en met ze te werken. Ik haal veel energie uit het pure enthousiasme van de kinderen en maak met liefde deel uit van deze schoolperiode.
Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik in de klas te vinden. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon binnen de school en sinds dit jaar coordinator van het IKC.

Ik woon samen met Bas en onze zoon Duuk en dochter Kato in Loon op Zand. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en met mijn vriendinnen. Ik houd van winkelen, koken en tennis graag.

Kom gerust eens binnen om een kijkje te nemen in onze klas, je bent van harte welkom!

Liefs Sheila


Lees meer
shadow-banner

Pauline

Leerkracht groep 1/2 B

Mijn naam is Pauline en ik werk vanaf april 2017 op Villa Vlinderhof.  Ik ben begonnen met de instroomgroep, vervolgens heb ik groep 4 gedaan en ben na de herfstvakantie begonnen in groep 1-2B.

Met veel plezier en enthousiasme werk ik samen met de kinderen om er een mooi  en leerzaam schooljaar van te maken.

Het werken met kleuters spreekt mij bijzonder aan vooral hun onbevangenheid, creativiteit en nieuwsgierigheid om te ontdekken en te leren.

Mijn hobby,s zijn lezen, winkelen en  golfen want daar ben ik onlangs mee begonnen en dat vind ik toch leuk! 

Ik heb drie kinderen Danique, Maxime en Juliën en woon in Tilburg.


Lees meer
shadow-banner

Yvonne

Leerkracht groep 1/2 C

Ik ben juf Yvonne, en ik werk sinds september 2013 in groep 1-2 op Villa Vlinderhof. Vanaf het begin heb ik het enorm naar mijn zin. Mijn hart ligt echt bij het werken met kleuters, ik doe dit inmiddels al 27 jaar met veel plezier en enthousiasme. Dit jaar ben ik gestart samen met juf Pauline, maar sinds de herfstvakantie werk ik fulltime in groep 1-2c. Ik ga elke dag enthousiast naar school. Samen met de kinderen maken we er vast een super fijn schooljaar van.

Natuurlijk ben ik niet altijd op school te vinden. Ik ben getrouwd met Marc, en samen hebben we 3 kinderen: Tom, Evi en Lot. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, wandel ik veel met onze hond Tess, of ga ik een avond sporten. Een dagje shoppen, of een avondje uit vind ik ook erg leuk. En heb ik even 'niets' te doen, dan vind ik rondsurfen op Pinterest erg leuk.


Lees meer
shadow-banner

Marleen

Leerkracht groep 1/2 D

Mijn naam is Marleen Wols. Ik werk nu al voor het derde jaar op Villa Vlinderhof. Maar ik werk al 24 jaar in het onderwijs. Mijn voorkeur is een kleutergroep. Dit omdat de leeftijd en de manier van werken mij erg aanspreekt. Ik woon met Ruud in Tilburg. Ik ben dol op katten. Zij heten Happy, Pritty en Lucky. Ik ga graag op vakantie naar een zonnige eiland. In de zomer ga ik meestal naar mijn vakantiehuisje bij zee. Daar ben ik veel aan het tuinieren en ga zo veel mogelijk naar zee. Wanneer er nog tijd over is, ga ik graag winkelen of lezen. Het liefste lees ik het dikke boek in één keer uit!


Lees meer
shadow-banner

Maite

Leerkracht groep 1/2F en 1/2D

Ik ben juffrouw Maite en ik ben op woensdag en donderdag juf van groep 1/2F en op vrijdagochtend van groep 1/2D.  Ik ben 35 jaar en ik woon in Drunen. Ik heb twee kinderen: Tess van 8 en Stef van 6. Ik werk alweer vijf jaar op de Villa en ik vind het heerlijk om op deze school te mogen werken. Buiten juf zijn, vind ik het leuk om te dansen, te wandelen, lekker te eten en spelletjes te doen.


Lees meer
shadow-banner

Monique

Leerkracht groep 1/2 E

Hoi allemaal,  ik ben Monique Stams,getrouwd met Mark en trotse moeder van twee tieners: Yorick en Amber. Dit jaar werk ik alweer voor het 8e jaar met veel plezier op Villa Vlinderhof. Samen met Lotte ben ik dit jaar de juf van alle kanjers uit groep 1/2E. Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag werk ik met veel plezier in de groep. Op maandag is mijn vrije dag en dan staat Lotte voor de klas,  

Het werken met kleuters vind ik heerlijk: ik geniet volop van het voorlezen, knutselen, gymmen, zingen, dansen en de gesprekjes met ‘onze’ kids. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, te shoppen,dagjes uit gaan met mijn gezin of met vriendinnen en om inspiratie op te doen op pinterest. Ook probeer ik nog een beetje sportief bezig te zijn door elke week een les x-co en zumba te volgen. Nieuwsgierig geworden naar ons klasje? Kom gerust een keer binnen!


Lees meer
shadow-banner

Joyce

Leerkracht groep 1/2 F

Hoi,ik ben Joyce Renema. Ik werk nu voor het 5de schooljaar met heel veel plezier op Villa Vlinderhof! Ik heb twee kinderen , Jelte en Wytze. Naast het werken op de Villa ben ik ook werkzaam als musicus bij Douane harmonie Nederland. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, uit eten, naar concerten en met mijn gezin er lekker op uit.


Lees meer
shadow-banner

Floortje

Leerkracht groep 3 A

Hoi, ik ben Floortje Haex - van Eeten. Samen met mijn man Martijn heb ik 2 kinderen, Tieme van 5 jaar en Mels van 2 jaar. 

Ik werk inmiddels al weer bijna 5 jaar met heel veel plezier bij Villa Vlinderhof. Ook dit jaar mag ik weer in groep 3 met de kinderen gaan leren lezen, schrijven, rekenen en nog veel meer leuke dingen doen! Samen met Juf Ruby gaan we er een mooi en leerzaam jaar van maken.


Lees meer
shadow-banner

Ruby

Leerkracht groep 3 A

Hoi, ik ben Ruby Smetsers. Ik werk al vele jaren met veel plezier op de Villa. Ik heb in verschillende onderbouwgroepen voor de klas gestaan en nu ben ik leerkracht in groep 3. Verder ben ik getrouwd met Christian en samen hebben we 2 kinderen, Femme van 8 jaar en Mattijs van 5 jaar. Ik ga graag wandelen, winkelen en lees op zijn tijd een goed boek.


Lees meer
shadow-banner

Alette

Leerkracht groep 3 B

Hallo, ik ben Alette en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in Breda en ik ben de juf van groep 3b.

Groep 3b bestaat uit 26 kinderen en er komt een meisje uit de stergroep bij ons integreren. In groep 3 leren we lezen, rekenen en schrijven. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog tijd voor andere vakken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, naar de film te gaan en voetbal te kijken. 
We gaan er een gezellig schooljaar van maken! 


Lees meer
shadow-banner

Elke

Leerkracht groep 3 C

Ik ben Elke Fuijkschot en ben de trotse juf van groep 3C. Ik ben getrouwd met Arne. Samen zijn wij de trotse ouders van ons lieve zoontje Siem (3 jaar) en van dochtertje Eef (1 jaar). 

Naast leuke dingen doen met Arne, Siem en Eef, spreek ik graag af met vriendinnen, ga ik graag uit eten, tennis ik en hou ik van winkelen.
 
Samen met (juf) Naomi werk ik met de kinderen in groep 3. Van maandag t/m woensdag ben ik in de klas. (Juf) Naomi is er op donderdag en vrijdag. 
In groep 3 werken we erg hard! We werken aan rekenen, lezen, schrijven en nog veel meer. 
Ik ga elke dag met enorm veel plezier aan de slag met de kinderen.. ..


Lees meer
shadow-banner

Naomi

Leerkracht groep 3 C

Ik ben Naomi Luijten-Jongbloed. Ik woon in Sprang Capelle samen met mijn man Michael, onze dochter Eef en de honden. 

Ik werk al een aantal jaar hier op Villa Vlinderhof. Afgelopen jaren heb ik altijd groep 6 gedraaid. 
Dit jaar ga ik voor het eerst groep 3 draaien. Ook ga ik dit jaar de taak vervullen van een van de 2 talentcoördinatoren op Villa Vlinderhof. 
Een druk, maar leuk en uitdagend jaar ! 

Buiten school vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn gezin, vrienden en familie. 
Reizen, lezen, winkelen en fotograferen zijn een aantal andere hobby's van mij


Lees meer
shadow-banner

Marjo

Leerkracht groep 4 A

Werk alweer voor het negende jaar met veel plezier op Villa Vlinderhof en dit jaar heb ik groep 4A onder mijn hoede. Een heerlijke klas met meisjes en jongens. Voor dat ik op de Villa kwam werken, heb ik vooral gewerkt in het basisonderwijs, maar ook 14 jaar in het voortgezet speciaal onderwijs en ruim 2 jaar in het voortgezet onderwijs. Naast mijn werk geniet ik van tuinieren en sport kijken.


Lees meer
shadow-banner

Anouk

Leerkracht groep 4 B

Ik ben Anouk Couwenberg en werkzaam in groep 4B van Villa Vlinderhof. Ik ben getrouwd met Bas en heb twee kinderen. Sem en Tess. Ik houd van lekker eten en vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te puzzelen of een terrasje te pikken. Verder is een dagje naar het strandje of een gezellige uitje echt wel mijn ding. Veel stilzitten kan ik niet. Ik ga er dus graag op uit.


Lees meer
shadow-banner

Philippine

Leerkracht groep 4 B
Lees meer
shadow-banner

Desiree

Leerkracht groep 4 C

Hoi, mijn naam is Desiree Boons. Ik ben 29 jaar en woon in Raamsdonk.

Ik werk al zeven jaar met veel plezier op de Villa. Dit schooljaar ben ik de juf van groep 4C. Groep 4 doe ik nu voor het derde jaar, daarvoor heb ik lesgegeven in groep 3. Op maandag t/m vrijdag ben ik te vinden in groep 4C.

In groep 4C zitten 26 kinderen die volop bezig zijn met het leren lezen, rekenen en schrijven. Natuurlijk is er ook tijd voor andere vakken, zoals: knutselen, buitenspelen, muziek, gym, etc. Ook hebben we nog een leerling uit de stergroep die geregeld bij ons komt integreren. Dit vinden wij erg gezellig.

Naast het lesgeven ben ik sinds dit schooljaar ook leescoördinator op school. Om mezelf verder te verdiepen in het leesonderwijs, ga ik daar dit schooljaar een cursus voor volgen. Op deze dagen zal juf Philippine in de klas zijn. Ook als ik een heerlijk dagje adv heb zal juf Philippine of juf Elke voor de klas staan.

 Tot slot vind ik het in mijn vrije tijd fijn om te sporten, te winkelen, uit eten te gaan of films te kijken.


Lees meer
shadow-banner

Merel

Leerkracht groep 5 A

Mijn naam is Merel Kraal, 21 jaar en ik woon bij mijn ouders in Sprang-Capelle. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de PABO en ik ben heel blij dat ik op Villa Vlinderhof mag komen werken. Ik ben de trotse juf van 25 hardwerkende kinderen in groep 5A. We gaan er een fantastisch jaar van maken! In mijn vrije tijd ben ik beverleiding op de scouting. Ook vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met mijn vrienden en vriendinnen. Ik heb heel veel zin in dit schooljaar!


Lees meer
shadow-banner

Kiek

Leerkracht groep 5 B

Mijn naam ik Kiek Wijtenburg en ik ben 24 jaar. Ik woon nog lekker bij mijn ouders in Kaatsheuvel.

Dit is mijn eerste jaar op Villa Vlinderhof. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd, dus ben ontzettend blij dat ik direct op Villa Vlinderhof mag beginnen.

Ik ben eigenlijk de hele week op de Villa te vinden. Op maandag vervang ik leerkrachten die een ADV dag hebben. Op dinsdag ga ik gymlessen geven, zodat ik daar ook mijn diploma voor haal.

Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik in groep 1/2 E. Samen met juffrouw Judith en de kinderen uit groep 1/2 E gaan we er een heel leuk schooljaar van maken. Ik heb er ontzettend veel zin in!


Lees meer
shadow-banner

Suzan

Leerkracht groep 5C

Mijn naam is Suzan van Zelst. Sinds september 2015 ben ik werkzaam op Villa Vlinderhof. Ook dit jaar mag ik weer op de Villa zijn. Dit vind ik ontzettend leuk! 

Ik ben 27 jaar en woon in Waalwijk. Naast lesgeven houd ik van gezellige dingen doen met familie en vrienden.


Lees meer
shadow-banner

Ronald

Leerkracht groep 6 A

Hoi allemaal, ik ben Ronald. Ik ben de leerkracht van groep 7B.
Dit is het vierde actereenvolgende jaar dat ik hier op school les geef aan groep 7.
Hiervoor heb ik op 2 anderen scholen van dezelfde stichting (BRAVOO) lesgegeven aan groep 7 en/of 8.

Ik ben 42 jaar en heb twee kinderen (een dochter van 11 en een zoon van 9).
Ik woon in Tilburg en mijn hobby's zijn vooral sporten en sport kijken.

Ik heb een leuke start gemaakt met de kinderen van groep 7B en hoop dat het zo gezellig blijft.


Lees meer
shadow-banner

Leonie

Leerkracht groep 6 B

Mijn naam is Leonie Prinse en ik ben 28 jaar oud. Sinds november 2014 werk ik met veel plezier op de Villa. Dit schooljaar ben ik alle dagen te vinden in groep 6B. Deze groep bestaat uit 24 kanjers. Jordy komt af en toe ook bij ons in de groep. Jordy is een leerling van de stergroep en op dinsdagmiddag is hij heel de middag bij ons. Op de andere dagen komt Jordy een kort moment integreren. 

Naast mijn rol als leerkracht start ik dit jaar als rekencoördinator op onze school. Hiervoor heb ik in 2015 mijn master SEN diploma behaald. 

Ik woon samen met mijn vriend, Jimmy, in Breda en in mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vrienden en familie gezellige dingen te gaan doen. 

Ik hoop er een mooi schooljaar van te gaan maken! 


Lees meer
shadow-banner

Mijke

Leerkracht groep 6 C

Mijn naam is Mijke van den Bogaart en ik werk voor het 15de schooljaar op Villa Vlinderhof. Dit jaar ben ik, samen met juf Sasja, de trotse juf van groep 5A met 23 enthousiaste leerlingen. Samen gaan we er een mooi, gezellig en leerzaam schooljaar van maken! Vijf jaar geleden heb ik mijn Master SEN specialist meer- en hoogbegaafdheid gehaald en namens het team zit ik in de MR van de Villa. Ik woon samen met Bert en onze dochter Jette (30 april 2016) in Waalwijk. Verder ben ik bijna 30 jaar actief bij scouting, kun je me regelmatig op de tennisbaan vinden, houd ik van winkelen, lezen en vind ik het heerlijk om leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. 


Lees meer
shadow-banner

Sasja

Leerkracht groep 6 C
Lees meer
shadow-banner

Kevin

Leerkracht groep 7 A

Ik ben Kevin Janssen, 27 jaar en woon in Tilburg. Op mijn 20e was ik afgestudeerd op de PABO in Tilburg en ben daarna gelijk aan het werk gegaan. Ik heb 2,5 jaar als invaller gewerkt op OBS Krullevaar (groep 3 t/m 8) en een half jaar in het speciaal basisonderwijs (SBO Westerwel) in Tilburg.Sinds september 2014 ben ik werkzaam op OBS Villa Vlinderhof. Waar ik het eerste jaar voornamelijk op de middenbouw te zien was, heb ik de afgelopen drie jaar in de groep 8-academy gewerkt. Dit jaar draai ik groep 7. Een mooie uitdaging om de ideale voorbereiding op groep 8 met de kids aan te gaan. Naast mijn werk ben ik 10 jaar voetbaltrainer bij Sc 't Zand in Tilburg geweest. Dit jaar wil ik me daar op andere vlakken ontwikkelen en de club mee aansturen. Zelf voetbal ik op zondagochtend in een recreatie-elftal en een zaalvoetbalteam met vrienden. Verder houd ik van reizen, citytrips maken en plannen met mijn vriendin en vrienden.


Lees meer
shadow-banner

Eline

Leerkracht groep 7 B

Hoi allemaal,

Mijn naam is Eline van der Lee en ik ben 28 jaar. Ik werk voor het zesde jaar op de Villa. Dit jaar ben ik voor de vierde keer leerkracht van groep 7.   Dit jaar bestaat mijn groep uit 27 sportieve en lieve kinderen die keihard kunnen werken, maar waar ik ook heel veel plezier mee heb. Ik weet dan ook zeker dat dit een heel fijn schooljaar gaat worden! We zijn pas echt compleet als Mirac bij ons is. Mirac is een leerling uit de stergroep die elke dag een moment in de groep is.

Samen werken we dit schooljaar naar de entreetoets en het verkeersexamen toe. We zijn ook veel bezig met eigen verantwoordelijkheid en het meer zelfstandig worden.  

Ik woon samen met mijn vriend, Toon, in Drunen. 

In mijn vrije tijd sport ik veel. Vooral handballen bij Tachos vind ik leuk. Het liefst ga ik ook elk jaar op wintersport om te genieten van de bergen en het snowboarden.  Daarnaast breng ik veel tijd door met familie en vrienden en maak ik mooie reizen en stedentrips. Genoeg dus om lekker bezig te blijven!


Lees meer
shadow-banner

Benjamin

Leerkracht groep 8 A

Mijn naam is Benjamin Bultje. Ik ben sinds augustus getrouwd 2016 met Maxime en woon in het rustige Haarsteeg. In mijn vrije tijd ga ik graag 'geocachen', fietsen of gewoon lekker lezen in een boek; het liefst in boeken die met 'survival' te maken hebben. Deze hobby voer ik ook graag uit; ik ga een aantal keer per jaar met een paar vrienden de wildernis in om zo veel mogelijk 'met de natuur' te leven. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te sporten. Ik tennis in vlijmen, o.a. samen met mijn vrouw en doe aan zaalvoetbal (keeper).

Het lesgeven op de villa doe ik met zeer veel plezier. Elke dag de kinderen van alles bijbrengen geeft me een voldaan gevoel. De kinderen blijven je elke dag verbazen, van hun humor tot hun oplossingsstrategieën; elke dag is echt anders!


Lees meer
shadow-banner

Noortje

Leerkracht groep 8 B

Hoi allemaal, ik ben Noortje van Dongen. Een van de kleinere juffen op de Villa en inmiddels is dit alweer mijn zesde jaar hier. Ik woon samen met mijn man Dirk en zoontjes Tuur en Jint in Waspik. Verder ben ik dol op reizen, foto's maken, gezellige dingen met vriendinnen doen en natuurlijk spelen met de kids!

Dit jaar mag ik met Linda en Benjamin weer de groep 8 academy draaien. Samen met de 24 kanjers uit 8b en stiekem ook de 23 toppers uit groep 8a, gaan we er een geweldig schooljaar van maken! Het laatste jaar richting het voortgezet onderwijs is voor deze lieverds nu toch echt begonnen!


Lees meer
shadow-banner

Linda

Leerkracht groep 8 B

Ik ben Linda Koenen, 34 jaar oud en al heel wat jaartjes werk ik met veel plezier op obs Villa Vlinderhof. Ik woon in Moergestel samen met mijn man Jack en onze 2 dochters Jade (5) en Lot (3). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en om een goed boek te lezen. Maar het allerliefste breng ik tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Dit jaar ben ik samen met juf Noortje de trotse juf van groep 8B. Onze klas bestaat uit 24 kanjers die aan het laatste jaar van hun basisschoolcarrière gaan beginnen. Ik heb enorm veel zin  om hen het komende jaar te begeleiden. Met een flinke dosis humor, enthousiasme, en onderwijs op maat hoop ik dat alle leerlingen het meeste uit zichzelf hebben kunnen halen. En met deze 24 toppers, heb ik daar alle vertrouwen in!Mocht u nog vragen hebben, mijn deur staat altijd open!  


Lees meer
shadow-banner

Marcel

ICT

"Ik werk sinds een aantal jaar op Villa Vlinderhof. Ik zorg op school voor de computers en het netwerk. Af en toe kan ik ook wat kinderen helpen met een probleem op de computer. Het is leuk werk en een echte uitdaging want omdat we zo'n grote school zijn, hebben we veel computers waar voor gezorgd moet worden! 

Behalve op Villa Vlinderhof werk ik ook nog op een andere school, namelijk OBS Westerkim in Dongen. Ik ben dit schooljaar op dinsdagmiddag en vrijdagochtend op Villa Vlinderhof. "


Lees meer
shadow-banner

Leonie

Conciërge

Hallo,

Mijn naam is Leonie, vanaf 2002 ben ik conciërge op de Villa Vlinderhof. Ik probeer alles zo goed mogelijk te regelen. Ik ben oma van 3 kleinkinderen waarvan ik heel erg geniet. Ze zijn mijn oogappeltjes! Mijn hobby's zijn fitness en jiu-jitsu en horrorfilms kijken. Ook sla ik een gezellig etentje niet af. Ik ben aanwezig van maandag t/m woensdag.


Lees meer
shadow-banner

Toine

Facilitair medewerker / conciërge

Mijn naam is Toine de Vaan, getrouwd met Karin en woonachtig in Waalwijk. Wij hebben samen 2 zoons, Nick en Marc, die reeds enkele jaren zelfstandig, samen met hun partners een eigen stek hebben gevonden. Daarnaast ben ik de trotse opa van kleindochter Sam van 2 jaar.

Na 37 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel ben ik erg blij weer vanaf 1 oktober 2018 aan de slag te zijn als facilitair medewerker/conciërge op OBS Villa Vlinderhof. In combinatie met Leonie is er dus dagelijks een conciërge aanwezig. Ik heb er erg veel zin in om er samen met iedereen een positief schooljaar van te maken. Mijn hobby’s zijn vliegeren, kamperen, tuinieren en wandelen.


Lees meer
shadow-banner

Gert-Jan

Vrijwilliger
Lees meer
shadow-banner