menu
driehoek
driehoek

Team

Wij zijn trots op ons team: een groep enthousiaste leerkrachten van verschillende leeftijden met een verscheidenheid aan belangstelling en ervaring.

Marielle

directrice

Mijn naam is Mariëlle Vercammen en ik werk sinds 1991 op OBS Villa Vlinderhof. Eerst in de wijk Vrijhoeve en later in de nieuwbouwwijk Landgoed Driessen. Ik ben getrouwd met Wim en heb drie kinderen die ondertussen allemaal op zichzelf wonen.

Afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier Villa Vlinderhof zien ontwikkelen van een klein schooltje naar een Kindcentrum met onderwijs en kinderopvang. Ik ben trots op mijn hardwerkend team die, elke dag weer, onze leerlingen met veel enthousiasme een fijne en leerzame schooltijd geven.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te fietsen, wandelen en lekker met familie en vrienden af te spreken.


Lees meer
shadow-banner

Linda

Ondersteuning directietaken en Middenbouw/bovenbouw coördinator

Mijn naam is Linda van Beek en inmiddels werk ik al weer zo'n 16 jaar op Villa Vlinderhof. Als enthousiaste stagiaire ben ik ooit begonnen en heb in mijn jaren als leerkracht heel wat groepen les gegeven. 

Drie jaar geleden ben ik in het management mee gaan draaien en heb ik mezelf verder ontwikkeld als bouwcoördinator. Dit schooljaar ben ik bouwcoördinator van de groepen 3-4 en 7-8. Samen met de leerkrachten en IB' ers van deze groepen draag ik zorg voor de ontwikkeling van de leerlingen en zorgen we er met elkaar voor dat iedere leerling een fijne en leerzame tijd heeft op onze basisschool. 

Als lid van het management team dragen wij zorg voor het onderwijskundig beleid en streven wij naar een open en transparante werk/leeromgeving voor leerlingen, ouders en organisatie. De verbinding blijven maken en met elkaar zoeken naar de juiste oplossing of route vind ik daarbij een belangrijk onderdeel. In mijn rol binnen het management team ondersteun ik Marielle binnen de directietaken. Elke dag is anders. En dat maakt dat het werk voor mij uitdagend, energiek en ontwikkelingsgericht is. Ik ervaar het als zeer prettig om in een hardwerkend team een steentje bij te kunnen dragen en de kinderen elke dag weer met een glimlach de school binnen te zien lopen. 

Ik woon samen met Marc en onze twee kinderen Teun en Saar in Waspik. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn gezin leuke dingen te doen en om met vriendinnen af te spreken. Ik hou van koken, lezen, wandelen en winkelen. 


Lees meer
shadow-banner

Melanie

Onderbouw- en stergroepcoördinator en Intern begeleider groep 8

Mijn naam is Melanie de Kort

Ik ben getrouwd met Hans. We hebben een zoon en een dochter. Vanuit mijn eigen kinderen weet ik dat de basisschooljaren bijzondere jaren zijn voor kinderen. Er wordt een mooie basis gelegd op weg naar de ‘grote’ wereld. Ik ben blij dat ik binnen mijn taken als Intern begeleider, bouwcoördinator en MT lid een klein deel kan bijdragen aan deze ontwikkeling van jullie zoon of dochter.

De advisering van de jullie kinderen naar het Voortgezet onderwijs is een leuk onderdeel van mijn werk.

Daarnaast sinds dit jaar ook weer terug naar mijn roots, kleuters! Als bouwcoördinator van groep 1-2 ben ik betrokken bij alle facetten van het lesgeven aan het jonge kind.

Naast mijn werk geniet ik van een yogales, ga ik graag winkelen, een hapje eten en bijkletsen met vriendinnen.


Lees meer
shadow-banner

Kim

Stergroepcoördinator en Interne vertrouwenspersoon

Mijn naam is Kim Trimbach en ik ben 35 jaar oud. Ik ben in 2004 gestart op Villa Vlinderhof in groep 8. Ondertussen heb ik de meeste groepen wel gehad. Op dit moment ben ik onderbouw coördinator en coördinator van de Stergroep, daarnaast vervul ik mijn taak als interne vertrouwenspersoon. Voor mijn taken ben ik drie dagen per week ambulant. 

Ik woon samen met Mitchell, mijn dochtertje Yip en mijn zoontje Dijck in Loon op Zand. In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes met mijn gezin, ga graag op vakantie, ben ik dol op wandelen met mijn hondjes en lees ik graag een goed boek.


Lees meer
shadow-banner

Ilse

Intern begeleider groep 1, 2 en groep 7

Mijn naam is Ilse van den Corput. Ik ben werkzaam als IB-er op Villa Vlinderhof. Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag. Samen met de andere IB-ers zorg ik dat elk kind kan schitteren op zijn of haar manier. Samen met de ouders, de leerkracht en de leerling zoeken we naar de best passende ondersteuning. 

Ik ben getrouwd met Jaap en heb twee kinderen, Stijn en Emma. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen met mijn twee honden, te volleyballen en te lezen. Verder vind ik het heerlijk om te knutselen met mijn dochter. 


Lees meer
shadow-banner

Marianne

Intern begeleider groep 3, 4 en stergroep

Mijn naam is Marianne Val-Nieuwenhuizen en sinds 2014 werk ik met veel plezier op Villa Vlinderhof als intern begeleider. Daarnaast heb ik mij geschoold als beeldbegeleider, rots en water trainer en trainingen die mij helpen met het in gesprek gaan met de leerling (schatgravers, praat + teken). Samen met mijn collega ib'ers coördineer en initieer ik de hulp voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften en probeer ik samen met leerkracht, ouders en leerling te zoeken naar de best passende ondersteuning in de groep en school.

Ik ben getrouwd met Michael en heb twee zoons: Max en Sam. In mijn vrije tijd vind ik het o.a. heerlijk om lekker te knutselen, zingen, tennissen, varen en met mijn vriendinnen af te spreken


Lees meer
shadow-banner

Miep

Intern begeleider groep 5 en 6

Met veel plezier ben ik intern begeleider van de groepen 5 en 6 op Villa Vlinderhof. Samen met Melanie, Marianne en Ilse ben ik verantwoordelijk voor de leerlingenzorg. We helpen leerkrachten en ouders met hulpvragen over kinderen en kijken wat een passende oplossing is. Daarnaast kijken we naar de groep in zijn geheel: We bespreken met de leerkrachten de groepsplannen, het leerlingvolgsysteem, het klassenmanagement en het pedagogisch en didactisch handelen. Ik ben tevreden als uw kind goed tot zijn recht komt en met plezier naar school gaat.

Mijn naam is Miep Stikvoort. Ik woon samen met mijn man Nils in Capelle. We hebben drie kinderen, die inmiddels niet meer thuis wonen. Ook ben ik de trotse oma van een kleindochter en een kleinzoon.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om veel verschillende dingende te doen en zijn mijn hobby’s en bezigheden heel divers (wandelen, fietsen, lezen, koken, tuinieren, winkelen, oppassen….. etc.)

Ik zie u graag op Villa Vlinderhof!!


Lees meer
shadow-banner

Floor

Leerkracht Stergroep

Ik ben Floor van Nuenen, leerkracht van de Stergroep. Ik ben elke dinsdag, woensdag en donderdag te vinden in de groep. Op de andere dagen staat juf Lotte in de klas. Samen met Lotte, en de onderwijsassistentes (Lonneke en Noor) en de pgbers (Lindsey en Stefan) vormen wij een gezellig team binnen de Villa.  

Wij werken veel individueel en geclusterd, maar doen ook geregeld gezellige activiteiten samen, zoals knutselen, koken, muziek, dansen etc. De leerlingen genieten van deze momentjes. Ik vind het mooi te zien hoe zij groeien en zich ontwikkelen in zowel de Stergroep, maar zeker ook in de integratiegroep. De leerlingen leren onderling van elkaar. De afgelopen periode komen regelmatig leerlingen van de andere groepen bij ons werken. Deze leerlingen hebben op verschillende gebieden begeleiding nodig. Samen met de desbetreffende leerkracht sluiten we aan bij de onderwijsbehoefte(n) van die leerling.   

Ik ben woonachtend in Goirle samen met mijn man en twee kinderen, Joes en Nine. Sinds afgelopen jaar hebben we een hond erbij, waarmee we veel wandelen.  Daarnaast tennis ik en vind ik het leuk om er lekker op uit te trekken met de kids, familie en vrienden. 

 Ik zie je graag eens bij de Stergroep of elders in het gebouw! 


Lees meer
shadow-banner

Lotte

Leerkracht Stergroep

Ik ben Lotte. Ik werk in de stergroep en in groep 1-2.
Met veel plezier en enthousiasme werk ik samen met de kinderen om er een mooi en leerzaam schooljaar van te maken. 

Mijn hobby's zijn winkelen, uiteten en tv kijken. Daarnaast sport ik graag. 


Lees meer
shadow-banner

Lonneke

Onderwijsassistente Stergroep

Ik ben Lonneke Hertogh. ‘
Al vanaf de start ben ik werkzaam in de stergroep. Iedere dag is anders en dat maakt het werk ook zo leuk. Je kunt mij op maandag, dinsdag en donderdag in de stergroep vinden. Ben je nieuwsgierig naar ons of heb je vragen kom gerust binnen wandelen. Zelf heb ik ook 2 kinderen. Loek van 10 en Puck van 7 en ben ik getrouwd. Ik houd van sporten en gezellige dingen doen met vrienden. Wij gaan er weer een gezellig jaar van maken!!


Lees meer
shadow-banner

Monique

Leerkracht groep 1/2 A

Monique Leerkracht groep 1/2 A Hoi allemaal, ik ben juf Monique, getrouwd en trotse moeder van twee tieners. Ik werk inmiddels alweer heel wat jaren met veel plezier op Villa Vlinderhof . Ik ben de trotse juf van alle kanjers uit groep 1/2 A. Elke dag werk ik met veel plezier in de groep. Het werken met kleuters vind ik heerlijk: ik geniet volop van het voorlezen, knutselen, gymmen, zingen, dansen en de gesprekjes met ‘mijn kinderen. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, te shoppen, dagjes uit gaan met mijn gezin of met vriendinnen en om inspiratie op te doen op pinterest. Ook probeer ik nog een beetje sportief bezig te zijn door elke week lessen x-co en zumba te volgen. Nieuwsgierig geworden naar mijn klasje? Kom gerust een keer binnen!


Lees meer
shadow-banner

Pauline

Leerkracht groep 1/2 B

Mijn naam is Pauline en ik werk sinds april 2017 op Villa Vlinderhof.

Ik ben gestart in de instroomgroep, vervolgens naar groep 4 gegaan en momenteel werk ik met veel plezier en enthousiasme in groep 1/2B.
Het werken met kleuters spreekt mij bijzonder aan vooral hun onbevangenheid, creativiteit en nieuwsgierigheid om te ontdekken en te leren.

Naast het lesgeven  ga ik graag winkelen, lees ik graag een boek of ga ik naar de golfbaan. Hier ben ik onlangs mee begonnen en vind het super leuk!
Ik heb drie kinderen Danique, Maxime en Juliën en woon in Tilburg.

Samen met juf Maite gaan we er een mooi en leerzaam schooljaar van maken.


Lees meer
shadow-banner

Maite

Leerkracht groep 1/2 B en 1/2 D

Ik ben juffrouw Maite en ik ben op woensdag en donderdag juf van groep 1/2D en op vrijdagochtend van groep 1/2B. Ik ben 37 jaar en ik woon in Drunen. Ik heb twee kinderen: Tess van 10 en Stef van 8. Ik werk alweer zeven jaar op de Villa en ik vind het heerlijk om op deze school te mogen werken. Buiten juf zijn, vind ik het leuk om te dansen, te wandelen, saxofoon te spelen, lekker te eten en spelletjes te doen.


Lees meer
shadow-banner

Yvonne

Leerkracht groep 1/2 C

Ik ben juf Yvonne, en ik werk sinds september 2013 in groep 1-2 op Villa Vlinderhof. Vanaf het begin heb ik het enorm naar mijn zin. Mijn hart ligt echt bij het werken met kleuters, ik doe dit inmiddels al bijna 30 jaar met veel plezier en enthousiasme. Sinds een paar jaar werk ik weer fulltime in groep 1-2c. Dit bevalt me prima. Ik ga elke dag enthousiast naar school. Samen met de kinderen maken we er vast een super fijn schooljaar van. 

Natuurlijk ben ik niet altijd op school te vinden. Ik ben getrouwd met Marc, en samen hebben we 3 kinderen: Tom, Evi en Lot. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, wandel ik veel met onze hond Tess, of ga ik een avond zingen bij een popkoor. Een dagje shoppen, of een avondje uit vind ik ook erg leuk. En heb ik even 'niets' te doen, dan vind ik rondsurfen op Pinterest erg leuk.


Lees meer
shadow-banner

Joyce

Leerkracht groep 1/2 D

Hoi, mijn naam is Joyce en ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag de juf van groep 1/2D.

Ik woon samen met Machiel en mijn twee zoons in Raamsdonksveer.

Naast het lesgeven bij de Villa, ben ik ook nog werkzaam bij het orkest van de Nederlandse Douane, waar ik als professional klarinet speel.

 Ik ben op de Villa begonnen in groep 6 en werk nu al heel wat jaren met heel veel plezier bij de kleuters .

Samen met juf Maite gaan we er een mooi en leerzaam jaar van maken.


Lees meer
shadow-banner

Elke

Leerkracht groep 3 A

Ik ben Elke Fuijkschot en ben de trotse juf van groep 3A. Ik ben getrouwd met Arne. Samen zijn wij de trotse ouders van Siem en van Eef. Naast leuke dingen doen met Arne, Siem en Eef, spreek ik graag af met vriendinnen, ga ik graag uit eten, tennis ik en hou ik van winkelen. 

Samen met (juf) Sanne werk ik met de kinderen in groep 3. Van maandag t/m woensdag ben ik in de klas. (Juf) Sanne is er op donderdag en vrijdag. In groep 3 werken we erg hard! We werken aan rekenen, lezen, schrijven en nog veel meer. Ik ga elke dag met enorm veel plezier aan de slag met de kinderen.


Lees meer
shadow-banner

Sanne

Leerkracht groep 3 A
Lees meer
shadow-banner

Kiek

Leerkracht groep 3 B

Mijn naam is Kiek Wijtenburg. Ik woon in Sprang-Capelle samen met mijn vriend Paul en onze hond Hugo. Ik ben in 2017 op OBS Villa Vlinderhof begonnen en dit jaar ben ik de juf van groep 3B. 

Naast lesgeven vind ik het leuk om gezelschapsspelletjes te spelen met vrienden en familie. Samen met de kanjers uit groep 3B gaan we er een gezellig schooljaar van maken. Ik heb er zin in!


Lees meer
shadow-banner

Krista

Leerkracht groep 3 C

Mijn naam is Krista Lambooij en ik ben 28 jaar oud. Ik moet nog even wennen aan deze achternaam, want ik ben afgelopen jaar getrouwd met mijn man Léon. Wij wonen samen in het mooie Waspik. 

Dit wordt mijn tweede schooljaar op Villa Vlinderhof. De voorgaande jaren heb ik in Rotterdam les gegeven aan de midden/bovenbouw. Ik hou wel van wat afwisseling en geef daarom nu les in de onderbouw. Ik vind het fantastisch om samen met de kinderen nieuwe letters te leren en samen te ontdekken dat leren lezen en schrijven een feestje is! 

In mijn vrije tijd speel ik badminton bij FST Waalwijk en loop ik graag hard. Verder vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, gitaar te spelen, te koken en op reis te gaan.


Lees meer
shadow-banner

Desiree

Leerkracht groep 4 A en leescoördinator

Hoi allemaal! Mijn naam is juf Desiree. Inmiddels werk ik al wat jaartjes met veel plezier op deze school. De meeste jaren heb ik lesgegeven in de middenbouw hier op school. Naast het lesgeven ben ik ook leescoördinator hier op school. Een aantal woensdagen per jaar ben ik niet in de klas, maar ben ik ambulant om te werken aan zaken rondom lezen. Op deze dagen zal juf Philippine in de klas zijn. Tevens ben ik lid van de MR. Tot slot vind ik het in mijn vrije tijd fijn om te sporten, te winkelen, uit eten te gaan of films te kijken


Lees meer
shadow-banner

Floortje

Leerkracht groep 4 B

Hoi, ik ben Juf Floortje. Ik ben al enige tijd met veel plezier werkzaam op Villa Vlinderhof, met name in de onder- en middenbouw. Ik woon in Waalwijk, samen met mijn man en 2 kinderen. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, ga ik het liefst heel vaak uit eten en geniet ik van leuke dingen doen met mijn gezin of vrienden en familie. 


Lees meer
shadow-banner

Moniek

Leerkracht groep 4 B

Ik ben Moniek Heijstek en werk sinds maart 2019 met veel plezier op Villa Vlinderhof. Mijn werkervaring ligt voornamelijk in de onder- en middenbouw.

Ik woon samen met Tim en onze zoon Vigo. In mijn vrije tijd sport ik graag, lees ik een goed boek en ga er graag op uit met vriendinnen.


Lees meer
shadow-banner

Alette

Leerkracht groep 4 C

Ik ben Alette en sinds dit schooljaar ben ik werkzaam in groep 4. Op maandag t/m donderdag ben ik in de groep en op vrijdag (juf) Ruby. Hiervoor heb ik lesgegeven in groep 3. 

Ik ben geboren in Breda en ik woon samen met mijn vriend in Made. 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, naar de film te gaan en voetbal te kijken. 
Ik heb super veel zin om te gaan starten in groep 4 en samen met juf Ruby gaan we er een leuk en leerzaam schooljaar van maken! 


Lees meer
shadow-banner

Ruby

Leerkracht groep 4 C en talentcoördinator

Hoi, ik ben Ruby Smetsers. Ik werk al vele jaren met veel plezier op de Villa. Ik heb in verschillende onderbouwgroepen voor de klas gestaan en nu ben ik leerkracht in groep 3. Verder ben ik getrouwd met Christian en samen hebben we 2 kinderen, Femme van 8 jaar en Mattijs van 5 jaar. Ik ga graag wandelen, winkelen en lees op zijn tijd een goed boek.


Lees meer
shadow-banner

Anouk

Leerkracht groep 4 D

Ik ben Anouk en werkzaam in groep 4 van Villa Vlinderhof. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik houd van lekker eten en vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te puzzelen of een terrasje te pikken. Verder is een dagje naar het strand of een gezellig uitje echt wel mijn ding. Veel stilzitten kan ik niet. Ik ga er dus graag op uit.


Lees meer
shadow-banner

Philippine

Leerkracht groep 4 D
Lees meer
shadow-banner

Mijke

Leerkracht groep 5 A
Lees meer
shadow-banner

Noortje

Leerkracht groep 5 A en middenbouwcoördinator

Hi! Ik ben juf Noortje. Een van de kleinere juffen op de Villa. Na jarenlang met heel veel plezier groep 8 te hebben gedraaid, was het nu tijd voor iets nieuws. Samen met juf Mijke ga ik dit jaar de kanjers van groep 5a, laten ontpoppen tot echte superhelden. Dat is immers ons thema dit jaar.  

Het afgelopen half jaar heb ik als vervanger mogen ‘proeven’ aan de taak als bouwcoördinator van groep 7/8. Door de coronacrisis was het een hele bijzondere en vooral rare tijd om dit te doen. Toch merkte ik dat ik het eigenlijk heel erg leuk vond om dit naast mijn werk in de klas te doen. Reden te meer om te solliciteren toen er wederom vervanging werd gezocht. Dit heeft geresulteerd in een dag minder voor de klas, maar wel een dag aan de slag als bouwcoördinator van groep 5/6. Deze combinatie zie ik als een hele gave nieuwe uitdaging. 

Thuis is mijn veilige haven bij mijn man Dirk en mijn twee zoontjes Tuur en Jint. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad om leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en/of vrienden, maak ik graag foto’s en ben ik geregeld op het water te vinden. 


Lees meer
shadow-banner

Merel

Leerkracht groep 5 B

Mijn naam is Merel Kraal, 23 jaar en ik woon in Waalwijk. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam op de Villa en dit jaar ben ik de trotse juf van 20 hardwerkende kinderen in groep 5B. We gaan er een fantastisch jaar van maken! 

In mijn vrije tijd ben ik beverleiding op de scouting. Ook vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met mijn vrienden en vriendinnen. Ik heb heel veel zin in dit schooljaar!


Lees meer
shadow-banner

Annet

Leerkracht groep 5 C

Ik ben juf Annet en werk sinds 2019 bij Villa Vlinderhof en heb het hier goed naar mijn zin. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. We gaan er samen weer een fijn jaar van maken! 

In mijn vrije tijd woon ik samen met Chris in Elshout. We hebben een zoontje, Brent, waar we dol op zijn. Verder hebben we een poes en een hond. Ik hou van lekker eten, van buiten zijn en van veel gezelligheid met familie, vrienden en vriendinnen. 


Lees meer
shadow-banner

Sasja

Leerkracht groep 5 C
Lees meer
shadow-banner

Ronald

Leerkracht groep 6 A

Hoi Allemaal. Ik ben Ronald en werk inmiddels al een aantal jaren in de bovenbouw van Villa Vlinderhof. Met veel plezier geef ik dit jaar les aan groep 6B.

Ik ben geboren en nog steeds woonachtig in Tilburg.

Ik heb thuis 2 kinderen, een dochter van 13 en een zoon van 11.

In mijn vrije tijd doe ik graag sporten en spelletjes.


Lees meer
shadow-banner

Kim

Leerkracht groep 6 B

Ik ben Kim en ik woon samen met mijn vriend in Esbeek. Op Villa Vlinderhof ben ik begonnen als onderwijsassistente en inmiddels draai ik na het behalen van mijn pabo-diploma mijn eigen klas. Naast les geven ga ik ook graag uit eten, winkelen, wandelen en tennissen. Ik heb ontzettend veel zin in dit schooljaar en ga er samen met de leerlingen voor zorgen dat het leuk en leerzaam zal worden! 


Lees meer
shadow-banner

Suzan

Leerkracht groep 6 C en cultuurcoördinator

Mijn naam is Suzan van Zelst. Sinds september 2015 ben ik werkzaam op Villa Vlinderhof. Ook dit jaar mag ik weer op de Villa zijn. Dit vind ik ontzettend leuk! 

Naast leerkracht ben ik ook cultuurcoördinator op Villa Vlinderhof. Dit betekent dat ik zorg dat we elk jaar leuke uitstapjes gaan doen met de school. Ik ben 29 jaar en woon in Drunen. Naast lesgeven houd ik van gezellige dingen doen met familie en vrienden.


Lees meer
shadow-banner

Leonie

Leerkracht groep 7 A en rekencoördinator

Hallo, 

Mijn naam is Leonie en ik ben 30 jaar oud. Sinds november 2014 werk ik met veel plezier op de Villa. Dit schooljaar ben ik alle dagen te vinden in groep 7A. Deze groep bestaat uit 24 kanjers. Ik heb er enorm veel zin in!

Naast mijn rol als leerkracht ben ik ook rekencoördinator op onze school. Onderwijsinhoudelijk heb ik in 2015 mijn master SEN diploma behaald en afgelopen jaar het certificaat 'rekenspecialist'. Op school houd ik me bezig met het beleid rondom het rekenonderwijs, houd ik de nieuwe rekenontwikkelingen in de gaten, begeleid ik (nieuwe) collega's en geef ik ondersteuning bij zorgleerlingen. 

Ik woon samen met mijn vriend, Jimmy, in Breda en in mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vrienden en familie gezellige dingen te gaan doen. 

Ik hoop er een mooi schooljaar van te gaan maken! 


Lees meer
shadow-banner

Linda

Leerkracht groep 7 B en basisschoolcoach

Ik ben Linda Koenen, 36 jaar oud en al heel wat jaren werk ik met veel plezier op obs Villa Vlinderhof. Dit jaar ben ik samen met juf Naomi de trotse juf van groep 7B. Ik heb enorm veel zin om deze leerlingen het komende jaar te begeleiden. Met een flinke dosis humor, enthousiasme en onderwijs op maat hoop ik dat alle leerlingen het meeste uit zichzelf kunnen halen. En met deze 20 toppers heb ik daar alle vertrouwen in! 

Naast mijn lesgevende taken ben ik basisschoolcoach. Dit houdt in dat ik alle zaken rondom onze stagiaires coördineer en hun leerproces monitor. Als team leiden wij onze 'toekomstige collega's' op en ik heb heel veel zin om onderdeel te zijn van dit leerproces. Ook vervul ik de rol van (vervangend) vertrouwenspersoon naast Eline van der Lee. Het welbevinden van leerlingen en collega's vind ik erg belangrijk. Op deze manier hoop ik hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Een leuk en uitdagend pakket dus, waar ik ontzettend veel zin in heb! 

Ik woon in Moergestel samen met mijn man en onze 2 dochters. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en om een goed boek te lezen. Het allerliefste breng ik tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. 


Lees meer
shadow-banner

Naomi

Leerkracht groep 7 B

Hoi, 

Mijn naam is Naomi Luijten-Jongbloed. Ik woon in Sprang Capelle samen met mijn man Michael, dochter Eef en zoon Kick. Ik ben 31 jaar. 

Ik werk al sinds 2012 met veel plezier op Villa Vlinderhof. Dit schooljaar ben ik, samen met juf Linda Koenen, de juf van groep 7B. Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag. 
In deze groep zitten 20 kanjers. Ik heb er heel veel zin in om samen met hen en juf Linda er een spetterend jaar van te maken. 
Daarnaast ben ik bezig om mijn opleiding de Master EN af te ronden. 

Buiten school vind ik het leuk om dingen te doen met mijn gezin, vrienden en familie. 
Reizen, lezen en fotograferen zijn dingen die ik ook erg leuk vind om te doen. 


Lees meer
shadow-banner

Lian

Leerkracht groep 7 C

Hoi allemaal!

Mijn naam is Lian Verhoeven en ik ben de nieuwe leerkracht van groep 7A. Ik ben 35 jaar en woon in Dongen. In mijn vrije tijd maak ik muziek en doe ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Als ik thuis ben kijk ik graag tv, lees ik een goede thriller of ben ik bezig met legpuzzels of denksport-puzzels.

Hiervoor heb ik 5 jaar op De Vlinderboom in Loon op Zand en 6 jaar op De Springplank in ’s Gravenmoer gewerkt, waar ik in de groepen 5/6 en (6/)7/8 heb lesgegeven. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en ik weet zeker dat dat ook hier zal gaan lukken, want ik heb er erg veel zin om met er met de 24 kinderen uit de klas een leuk schooljaar van te gaan maken!


Lees meer
shadow-banner

Benjamin

Leerkracht groep 8 A

Mijn naam is Benjamin Bultje. Ik ben getrouwd met Maxime en ik ben trotse papa van Lilliya. We wonen in het landelijke en rustige Haarsteeg. In mijn vrije tijd ga ik graag 'geocachen', fietsen of gewoon lekker lezen in een boek; het liefst iets wat met 'survival' te maken heeft. Deze hobby voer ik ook graag uit; ik ga een aantal keer per jaar met een paar vrienden de wildernis in om zo veel mogelijk 'met de natuur' te leven. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te sporten. Ik tennis in vlijmen, o.a. samen met mijn vrouw. 

Het lesgeven op de villa doe ik met zeer veel plezier. Elke dag de kinderen van alles bijbrengen geeft me een voldaan gevoel. De kinderen blijven je elke dag verbazen, van hun humor tot hun oplossingsstrategieën; elke dag is echt anders!


Lees meer
shadow-banner

Kevin

Leerkracht groep 8 B

Ik ben Kevin, woonachtig in Tilburg, maar vanaf 1 oktober in Waalwijk. Op mijn 20e was ik afgestudeerd op de PABO in Tilburg en ik ben daarna gelijk aan het werk gegaan. Ik heb 2,5 jaar als invaller gewerkt op OBS Krullevaar (groep 3 t/m 8) en een half jaar in het speciaal basisonderwijs (SBO Westerwel) in Tilburg.

Sinds september 2014 ben ik werkzaam op OBS Villa Vlinderhof. In de voorbije jaren heb ik veelal in groep 7 en 8 gewerkt. In het schooljaar 2020-2021 werk ik in groep 8. Samen met de andere collega's bereiden we de kinderen zo goed mogelijk voor op het Voortgezet Onderwijs. 

Naast mijn werk ben ik 10 jaar voetbaltrainer bij Sc 't Zand in Tilburg geweest. Zelf sport ik graag en speel ik zaalvoetbal en squash. Ook houd ik van reizen, films bezoeken, lekker uiteten en houd ik vrijwel alle sporten in de gaten.


Lees meer
shadow-banner

Eline

Leerkracht groep 8 C en interne vertrouwenspersoon

Mijn naam is Eline en ik ben 30 jaar. Ik werk sinds schooljaar 2013-2014 op de Villa.

Dit jaar ben ik leerkracht van groep 8.

Mijn groep bestaat uit 23 sportieve en lieve kinderen die keihard kunnen werken, maar waar ik ook heel veel plezier mee heb. Ik heb deze kids mee mogen nemen van groep 7 naar 8, wat alles nog een stuk bijzonderder maakt!

Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat iedereen aan het einde van het schooljaar klaar is voor het voortgezet onderwijs. Gelukkig staan er eerst nog veel leuke dingen op het programma zoals het kamp, open dagen, de musical en natuurlijk de manier van werken in de groep 8 Academy.

 Naast dat ik groepsleerkracht ben, ben ik ook vertrouwenspersoon. Dit betekent dat ik de sociale veilig probeer te borgen op school. Als er dingen spelen die moeilijk zijn om te vertellen, maar die wel heel belangrijk zijn, kun je bij mij terecht. Ik kan hierin ook adviezen geven of simpelweg een luisterend oor bieden. 

Ik woon samen met mijn vriend, Toon, in Drunen. In mijn vrije tijd sport ik veel. Vooral handballen bij Tachos vind ik leuk. Het liefst ga ik elk jaar op wintersport om te genieten van de bergen en het snowboarden. Daarnaast reis ik veel en breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Genoeg dus om lekker bezig te blijven!


Lees meer
shadow-banner

Hans

Leraarondersteuner

Mijn naam is Hans de Peffer en ben getrouwd met Lizethe de Peffer Tenbült en heb twee volwassen kinderen, waarvan er een studeert voor onderwijzer. Op dinsdag geniet ik van mijn BAPO.  Ik heb een heel uitgebreid programma. Op maandag sta ik op o.b.s. de Touwladder in Kaatsheuvel. Daar heb ik 3 taken n.l. 

1. N2 Kinderen begeleiden.
2. Evenementenbegeleider
3. Handenarbeid lessen

Op dinsdag heb ik BAPO, dat is lekker vrij omdat ik al een hele loopbaan achter de rug heb.
Op woensdag zit ik in de buitenschil en doe ik vervangingen van Oisterwijk tot Goirle tot Raamsdonkveer. En val ik in bij verschillende klassen van kleuters t/m groep 8.
Op donderdag sta ik vast in groep 3 van de o.b.s. de Touwladder. 

Mijn hobby's zijn: Koken en golfen. Ik hoop in mijn klas op allemaal leuke, stoere en fijne kinderen. En  we maken er een leuk schooljaar van.


Lees meer
shadow-banner

Noor

Onderwijsassistente (stergroep)

Mijn naam is Noor. Ik woon in Boxtel samen met mijn vriend. Ik ben te vinden in veel groepen in de school en op vrijdag werk ik in de Stergroep. Mijn werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. 

In mijn vrije tijd sport ik graag, vind ik het leuk om uitstapjes te maken met mijn vriend en vriendinnen en houd ik ervan om lekker uiteten te gaan. Ik hoop dat we er een gezellig schooljaar van gaan maken!


Lees meer
shadow-banner

Margriet

Onderwijsassistente
Lees meer
shadow-banner

Jule

Onderwijsassistente

Mijn naam is Jules Hensen, ik ben 19 jaar en woon in Waalwijk. Samen met mijn moeder.

Vorig jaar ben ik op de villa gestart als stagiaire, en vanaf dit schooljaar ben ik voor 1,5 dag in de week werkzaam als onderwijsassistente voor de groepen 4,5 en 6.

Natuurlijk doe ik buiten het werk ook nog andere dingen, dan vind ik het erg leuk om met mijn vrienden op pad te gaan, lekker wat te gaan eten en drinken op een terras, of te gaan winkelen. En als het een regenachtige dag is vind ik het heerlijk om lekker thuis te blijven en te netflixen.  

Ik ga met heel veel enthousiasme dit schooljaar in en heb er alle vertrouwen in dat het super leuk en gezellig gaat worden!


Lees meer
shadow-banner

Marcel

ICT

"Ik werk sinds een aantal jaar op Villa Vlinderhof. Ik zorg op school voor de computers en het netwerk. Af en toe kan ik ook wat kinderen helpen met een probleem op de computer. Het is leuk werk en een echte uitdaging want omdat we zo'n grote school zijn, hebben we veel computers waar voor gezorgd moet worden! 

Behalve op Villa Vlinderhof werk ik ook nog op een andere school, namelijk OBS Westerkim in Dongen. Ik ben dit schooljaar op dinsdagmiddag en vrijdagochtend op Villa Vlinderhof. "


Lees meer
shadow-banner

Toine

Facilitair medewerker / conciërge

Mijn naam is Toine de Vaan, getrouwd met Karin en woonachtig in Waalwijk. Wij hebben samen 2 zoons, Nick en Marc, die reeds enkele jaren zelfstandig, samen met hun partners een eigen stek hebben gevonden. Daarnaast ben ik de trotse opa van 3 kleindochters, Sam, Bobbi en Bo.

Na 37 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel ben ik vanaf 1 oktober 2018 aan het werk als facilitair medewerker/conciërge op OBS Villa Vlinderhof. Na bijna 2 jaar kan ik stellen dat het contact met zowel de collega’s als de kinderen mij erg goed bevallen is. Ik heb weer erg veel zin in om er samen met iedereen een positief schooljaar van te maken. Mijn hobby’s zijn vliegeren, kamperen, tuinieren en wandelen.


Lees meer
shadow-banner

Leonie

Conciërge

Hallo,

Mijn naam is Leonie, vanaf 2002 ben ik conciërge op de Villa Vlinderhof. Ik probeer alles zo goed mogelijk te regelen. Ik ben oma van 3 kleinkinderen waarvan ik heel erg geniet. Ze zijn mijn oogappeltjes! Mijn hobby's zijn fitness en jiu-jitsu en horrorfilms kijken. Ook sla ik een gezellig etentje niet af. Ik ben aanwezig van maandag t/m woensdag.


Lees meer
shadow-banner