menu
driehoek
driehoek

Team

Wij zijn trots op ons team: een groep enthousiaste leerkrachten van verschillende leeftijden met een verscheidenheid aan belangstelling en ervaring.

Marielle Vercammen

directrice

Mijn naam is Mariëlle Vercammen en ik werk sinds 1991 op OBS Villa Vlinderhof. Eerst in de wijk Vrijhoeve en later in de nieuwbouwwijk Landgoed Driessen. Ik ben getrouwd met Wim en heb drie kinderen van 24, 22 en 19 jaar die hard bezig zijn om zelf te leren vliegen en het nest te verlaten.

Afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier Villa Vlinderhof zien ontwikkelen van een klein schooltje naar een Kindcentrum met onderwijs en kinderopvang. Ik ben trots op mijn hardwerkend team die, elke dag weer, de kinderen met veel enthousiasme een fijne en leerzame schooltijd geven.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk te fietsen, van mijn kinderen te genieten en uit eten te gaan.


Lees meer
shadow-banner

Kim Trimbach

Onderbouwcoördinator / Stergroepcoördinator en Interne vertrouwenspersoon

Mijn naam is Kim Trimbach en ik ben 32 jaar oud. Ik ben in 2004 gestart op Villa Vlinderhof in groep 8. Ondertussen heb ik de meeste groepen wel gehad. Op dit moment ben ik onderbouw coördinator en coördinator van de Stergroep, daarnaast vervul ik mijn taak als interne vertrouwenspersoon. Hiervoor ben ik op de maandag en de dinsdag ambulant. Op de woensdag studeer ik voor mijn Master Pedagogiek.

Ik woon samen met Mitchell, mijn dochtertje Yip (9 jaar) en mijn zoontje Dijck (7 jaar) in Loon op Zand. In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes met mijn gezin, ga graag op vakantie, ben ik dol op wandelen met mijn hondjes en lees ik graag een goed boek.


Lees meer
shadow-banner

Melanie de Kort

Bovenbouwcoördinator en Intern begeleider groep 7 en 8

Mijn naam is Melanie de Kort

Ik ben getrouwd met Hans. Als moeder van bijna volwassen kinderen weet ik dat de basisschooljaren bijzondere jaren zijn voor kinderen. Er wordt een mooie basis gelegd op weg naar de ‘grote’ wereld. Ik ben blij dat ik binnen mijn taken als Intern begeleider, bouwcoördinator en MT lid een klein deel kan bijdragen aan deze ontwikkeling van jullie zoon of dochter.

De betrokkenheid bij de keuze van jullie zoon of dochter naar het Voortgezet onderwijs is een leuk onderdeel van mijn werk. Ik werk al bijna 9 jaar met veel plezier op de Villa

Naast mijn werk kan ik heerlijk ontspannen door een drankje, een hapje of wat shoppen in een leuke stad met vriendinnen.


Lees meer
shadow-banner

Miep Stikvoort

Intern begeleider groep 1-6

Met veel plezier ben ik intern begeleider van een aantal groepen op Villa Vlinderhof. Samen met Melanie de Kort en Marianne Val, ben ik verantwoordelijk voor de leerlingenzorg. We helpen leerkrachten en ouders met hulpvragen over kinderen en kijken wat een passende oplossing is. Daarnaast kijken we naar de groep in zijn geheel: We bespreken met de leerkrachten de groepsplannen, het leerlingvolgsysteem, het klassenmanagement en het pedagogisch en didactisch handelen. Ik ben tevreden als uw kind goed tot zijn recht komt en met plezier naar school gaat.

Mijn naam is Miep Stikvoort. Ik woon samen met mijn man Nils in Capelle. We hebben drie kinderen, die inmiddels niet meer thuis wonen. Ook ben ik de trotse oma van een kleindochter.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om veel verschillende dingende te doen en zijn mijn hobby’s en bezigheden heel divers (wandelen, fietsen, lezen, koken, tuinieren, winkelen, oppassen….. etc.)

Ik zie u graag op Villa Vlinderhof!!


Lees meer
shadow-banner

Marianne Val

Intern begeleider groep 1-6

Mijn naam is Marianne Val-Nieuwenhuizen en sinds 2014 werk ik met veel plezier op Villa Vlinderhof als intern begeleider voor de groepen 1 t/m 6. Daarnaast heb ik mij geschoold als beeldbegeleider en rots en water trainer. Samen met Miep en Melanie coördineer en initieer ik de hulp voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften en probeer ik samen met leerkracht, ouders en leerling te zoeken naar de best passende ondersteuning in de groep en school.

Ik ben getrouwd met Michael en heb twee zoons: Max en Sam. In mijn vrije tijd vind ik het o.a. heerlijk om lekker te knutselen, zingen, tennissen, varen en met mijn vriendinnen af te spreken.


Lees meer
shadow-banner

Floor van Nuenen

Leerkracht Stergroep

Ik ben Floor van Nuenen , leerkracht van de Stergroep. Ik ben 5 jaar geleden met veel plezier begonnen in deze groep. Ik ben elke dinsdag, woensdag en donderdag te vinden in de groep. Op de andere dagen staat juf Lotte in de klas. Samen met Lotte, en de onderwijsassistentes (Lonneke en Mireille) en de pgbers (Lindsey en Stefan) vormen wij een gezellig team binnen de Villa.

 Wij werken veel individueel, maar doen ook geregeld veel gezellige activiteiten samen, zoals knutselen, koken, muziek, dansen etc. De leerlingen genieten van deze momentjes. Heerlijk. Daarnaast worden de leerlingen vaak opgehaald door hun integratiegroep, waar ieder een veel van leert.

 Als ik thuis ben, dan doe ik veel gezellige dingen met mijn 2 kinderen, Joes en Nine, en mijn man. Daarnaast tennis ik graag en vind ik het leuk om er lekker op uit te trekken met kids, familie en vrienden. Je kan mij wakker maken voor een heerlijk etentje buiten de deur! Ik zie je graag eens bij de stergroep of elders in het gebouw!


Lees meer
shadow-banner

Lotte Kivits

Leerkracht Stergroep en groep 1/2B

Mijn naam is Lotte Kivits. Ik ben geboren op 1 oktober 1987 in Kaatsheuvel. Ik woon samen met mijn vriend in Waalwijk. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te winkelen, naar de bioscoop te gaan en om lekker uit eten te gaan. Dit schooljaar werk ik elke donderdag en vrijdag in de Stergroep.


Lees meer
shadow-banner

Lonneke Hertogh

Onderwijsassistent Stergroep

Ik ben Lonneke Hertogh. ‘
Al vanaf de start ben ik werkzaam in de stergroep. Iedere dag is anders en dat maakt het werk ook zo leuk. Je kunt mij op maandag, dinsdag en donderdag in de stergroep vinden. Ben je nieuwsgierig naar ons of heb je vragen kom gerust binnen wandelen. Zelf heb ik ook 2 kinderen. Loek van 10 en Puck van 7 en ben ik getrouwd. Ik houd van sporten en gezellige dingen doen met vrienden. Wij gaan er weer een gezellig jaar van maken!!


Lees meer
shadow-banner

Mireille van den Hurck

Onderwijsassistent Stergroep
Lees meer
shadow-banner

Lindsey Timmermans

Begeleider Stergroep

Mijn naam is Lindsey Timmermans en ik ben 22 jaar. Sinds augustus 2013 ben ik werkzaam op basisschool Villa Vlinderhof. Als PGB’er van de Stergroep, ondersteun ik de leerkrachten met het begeleiden en verzorgen van de leerlingen. Dit doe ik met veel plezier! Naast het werken vind ik het leuk om te voetballen, uit eten gaan en gezellige dingen doen met vriendinnen.


Lees meer
shadow-banner

Ilona Westerlaken

Leerkracht 1/2 A

Hoi, mijn naam is Ilona Westerlaken. Sinds februari 2015 werk ik met veel plezier op Villa Vlinderhof. En ook dit jaar ben ik alle dagen te vinden in groep 1-2A. 

Ik woon samen met Patrick in Woudrichem. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, ga ik sporten of spreek ik met vrienden af. 

Ik kijk er naar uit om er een gezellig en leerzaam jaar van te gaan maken en vind je het leuk om een keer een kijkje te komen nemen in onze klas, kom gerust een keer binnen. 


Lees meer
shadow-banner

Sheila Boor

Leerkracht groep 1/2 B

Hallo, Ik ben Sheila Boor. Ik woon samen met Bas en ons zoontje Duuk van 2 in Loon op Zand. In april 2015 verwachten wij ons volgende kindje. In mijn vrije tijd ben ik dol op koken, winkelen en leuke dingen doen met mijn familie en vrienden. Ik loop al heel wat jaren rond op de Villa, ooit begonnen als stagiaire en altijd werkzaam geweest in de groepen 1 tm 3. Op dit moment werk ik op maandag, dinsdag en woensdag en geef ik met veel plezier les aan groep 1-2B. Dit doe ik samen met Lotte. Mijn klas is te vinden helemaal aan het einde van de kleutergang. Hier staat de deur zo goed als altijd open en ben je van harte welkom!


Lees meer
shadow-banner

Caroline Paulides

Leerkracht groep 1/2 C

Hallo, mijn naam is juf Caroline.
Na heel wat jaren les geven in de bovenbouw geef ik tegenwoordig les op Villa Vlinderhof bij de kleuters. Samen met juf Yvonne en de kinderen van groep 1/2 C maken we er hier op Villa Vlinderhof elk schooljaar weer een hartstikke leuke en leerzame kleutertijd van.
Naast dat ik twee dagen in de week voor de klas sta ben ik de rest van de week aan het moederen over mijn eigen kinderen. Jelle, Floor en Mats zijn ondertussen al 10, 8 en 6 en met hen en mijn man Gerben woon ik in Dongen.

Tot ziens op de Villa!


Lees meer
shadow-banner

Yvonne Wels

Leerkracht groep 1/2 C

Ik ben juf Yvonne, en ik werk sinds september 2013 in groep 1-2 op Villa Vlinderhof. Vanaf het begin heb ik het enorm naar mijn zin. Mijn hart ligt echt bij het werken met kleuters, ik doe dit inmiddels al 25 jaar met veel plezier en enthousiasme. Ook dit jaar staan juf Caroline en ik om de beurt voor onze groep. Samen maken we er altijd een tof jaar van!

Natuurlijk ben ik niet altijd op school te vinden. Ik ben getrouwd met Marc, en samen hebben we 3 kinderen: Tom, Evi en Lot. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, wandel ik veel met onze hond Tess, of ga ik een avond sporten. Een dagje shoppen, of een avondje uit vind ik ook erg leuk. En heb ik even 'niets' te doen, dan vind ik rondsurfen op Pinterest erg leuk.


Lees meer
shadow-banner

Marleen Wols

Leerkracht groep 1/2 D

Mijn naam is Marleen Wols. Ik werk nu al voor het derde jaar op Villa Vlinderhof. Maar ik werk al 24 jaar in het onderwijs. Mijn voorkeur is een kleutergroep. Dit omdat de leeftijd en de manier van werken mij erg aanspreekt. Ik woon met Ruud in Tilburg. Ik ben dol op katten. Zij heten Happy, Pritty en Lucky. Ik ga graag op vakantie naar een zonnige eiland. In de zomer ga ik meestal naar mijn vakantiehuisje bij zee. Daar ben ik veel aan het tuinieren en ga zo veel mogelijk naar zee. Wanneer er nog tijd over is, ga ik graag winkelen of lezen. Het liefste lees ik het dikke boek in één keer uit!


Lees meer
shadow-banner

Judith ter Meulen

Leerkracht groep 1/2 E

Hoi, ik ben Judith ter Meulen. Ik woon in Oisterwijk met Tom en onze twee kinderen Thomas en Maud, die natuurlijk ook genoeg aandacht nodig hebben. Maar mocht ik vrije tijd over hebben ga ik graag tennissen, winkelen of iets gezelligs ondernemen met familie of vrienden. Ik werk met veel plezier op maandag en dinsdag in groep 1/2E. Heerlijk om met de kleuters te kunnen knutselen, spelen, zingen enz. Op de andere dagen is Kiek in onze groep te vinden. Kom gerust een kijkje nemen in groep 1/2E, je bent van harte welkom!


Lees meer
shadow-banner

Kiek Wijtenburg

Leerkracht groep 1/2 E

Mijn naam ik Kiek Wijtenburg en ik ben 24 jaar. Ik woon nog lekker bij mijn ouders in Kaatsheuvel.

Dit is mijn eerste jaar op Villa Vlinderhof. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd, dus ben ontzettend blij dat ik direct op Villa Vlinderhof mag beginnen.

Ik ben eigenlijk de hele week op de Villa te vinden. Op maandag vervang ik leerkrachten die een ADV dag hebben. Op dinsdag ga ik gymlessen geven, zodat ik daar ook mijn diploma voor haal.

Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik in groep 1/2 E. Samen met juffrouw Judith en de kinderen uit groep 1/2 E gaan we er een heel leuk schooljaar van maken. Ik heb er ontzettend veel zin in!


Lees meer
shadow-banner

Anouk Couwenberg

Leerkracht groep 1/2 F

Ik ben Anouk Couwenberg en werkzaam in groep 1-2F van Villa Vlinderhof. Dit doe ik al een aantal jaren met veel plezier. Ik ben getrouwd met Bas en heb twee kinderen. Sem en Tess. Ik houd van lekker eten en vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te puzzelen of een terrasje te pikken. Verder is een dagje naar het strandje of een gezellige uitje echt wel mijn ding. Veel stilzitten kan ik niet. Ik ga er dus graag op uit.


Lees meer
shadow-banner

Joyce Renema

Leerkracht groep 1/2 F en 1/2 G

Hoi,ik ben Joyce Renema. Ik werk nu voor het 5de schooljaar met heel veel plezier op Villa Vlinderhof! Ik heb twee kinderen , Jelte en Wytze. Naast het werken op de Villa ben ik ook werkzaam als musicus bij Douane harmonie Nederland. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, uit eten, naar concerten en met mijn gezin er lekker op uit.


Lees meer
shadow-banner

Monique Stams

Leerkracht groep 1/2 G

Hoi allemaal, ik ben Monique Stams,getrouwd met Mark en trotse moeder van twee tieners: Yorick en Amber. Dit jaar werk ik alweer voor het 7e jaar met veel plezier op Villa Vlinderhof. Samen met Joyce zijn we de juffen van groep 1 G. Ik ben op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig en Joyce op maandag, 

Het werken met kleuters vind ik heerlijk: ik geniet volop van het voorlezen, knutselen, gymmen, zingen, dansen en de gesprekjes met ‘onze’ kids. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, te shoppen,dagjes uit gaan met mijn gezin of met vriendinnen en om inspiratie op te doen op pinterest. Ook probeer ik nog een beetje sportief bezig te zijn door elke week te gaan spinnen en me uit te leven tijdens de Zumba. Nieuwsgierig geworden naar ons klasje? Kom gerust een keer binnen!


Lees meer
shadow-banner

Linda van Beek

Leerkracht groep 3 A en middenbouwcoördinator

Mijn naam is Linda van Beek en ik ben ook dit jaar weer de trotse juf van groep 3 A. Samen met juf Floortje gaan we er een ontzettend leerzaam, leuk en gezellig jaar van maken. 

Tevens ga ik dit schoojaar een nieuwe uitdaging aan in de rol als middenbouwcoordinator. Daardoor sta ik nog maar twee dagen in de groep en ben ik op mijn andere werkdag overal in de school te vinden om samen met de andere coordinatoren bepaalde zaken voor te bereiden en het middenbouw team te ondersteunen daar waar nodig is.

Ik woon samen met Marc en onze twee kinderen Teun en Saar in Waspik. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn kinderen leuke dingen te doen en om met vriendinnen af te spreken. Ik hou van koken, lezen en winkelen.
Vind je het leuk om een keer een kijkje te komen nemen in onze klas, kom gerust even binnen!


Lees meer
shadow-banner

Floortje van Eeten

Leerkracht groep 3 A

Hoi, Ik ben Floortje van Eeten. Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn man Martijn en kindjes, Tieme en Mels, in Waalwijk. In mijn vrije tijd breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn lieve kindjes en daarnaast hou ik erg van lezen, koken en uit eten of naar de film gaan.

Na een aantal jaren op kantoor heb ik alsnog de PABO gedaan en ben ik nu al weer een aantal jaren op Villa Vlinderhof te vinden. Stages, afstuderen, invallen en uiteindelijk als vaste juf.

Dit jaar mag ik op dinsdag, woensdag en donderdag in groep 3A staan. Ik heb er weer enorm veel zin in om er, samen met de kinderen, een leuk en leerzaam jaar van te maken!


Lees meer
shadow-banner

Alette Janssen

Leerkracht groep 3 B

Hallo, ik ben Alette en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in Breda en ik ben de juf van groep 3b.

Groep 3b bestaat uit 26 kinderen en er komt een meisje uit de stergroep bij ons integreren. In groep 3 leren we lezen, rekenen en schrijven. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog tijd voor andere vakken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, naar de film te gaan en voetbal te kijken. 
We gaan er een gezellig schooljaar van maken! 


Lees meer
shadow-banner

Philippine Hannema

Leerkracht groep 3 C
Lees meer
shadow-banner

Ruby Smetsers

Leerkracht groep 3 C

Hoi, ik ben Ruby Smetsers. Ik werk al vele jaren met veel plezier op de Villa. Ik heb in verschillende onderbouwgroepen voor de klas gestaan en nu ben ik leerkracht in groep 3. Verder ben ik getrouwd met Christian en samen hebben we 2 kinderen, Femme van 8 jaar en Mattijs van 5 jaar. Ik ga graag wandelen, winkelen en lees op zijn tijd een goed boek.


Lees meer
shadow-banner

Marjo Lagarde

Leerkracht groep 4 A

Werk alweer voor het negende jaar met veel plezier op Villa Vlinderhof en dit jaar heb ik groep 4A onder mijn hoede. Een heerlijke klas met meisjes en jongens. Voor dat ik op de Villa kwam werken, heb ik vooral gewerkt in het basisonderwijs, maar ook 14 jaar in het voortgezet speciaal onderwijs en ruim 2 jaar in het voortgezet onderwijs. Naast mijn werk geniet ik van tuinieren en sport kijken.


Lees meer
shadow-banner

Pauline van der Kolk

Leerkracht groep 4A en 4B

Ik ben juffrouw Pauline en ben afgelopen april gestart in de instroomgroep.

Dit schooljaar werk ik in maandag in groep 4A en woensdag tot en met vrijdag in groep 4B. Na de herfstvakantie werk ik op donderdag en vrijdag in groep 4B.

Op dinsdag werk ik o.a in verschillende groepen wanneer collega,s  adv hebben.

Ik woon in Tilburg en heb drie kinderen, Danique,Maxime en Julien. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, lees ik een spannend boek of ga ik sporten. 

Heb er veel zin in om er een leuk schooljaar van te maken!


Lees meer
shadow-banner

Elke Fuijkschot

Leerkracht groep 4 B

Ik ben Elke Fuijkschot en ben de trotse juf van groep 4B. 
Ik ben getrouwd met Arne. Sinds twee jaar ben ik de trotse moeder van ons lieve zoontje Siem en net moeder van dochtertje Eef.
Naast leuke dingen doen met Arne, Siem en Eef, spreek ik graag af met vriendinnen, ga ik graag uit eten, tennis ik en hou ik van winkelen.
In groep 4 werken de kinderen erg hard! We werken aan rekenen, taal, spelling, lezen en nog veel meer. Ik ga elke dag met enorm veel plezier aan de slag met de kinderen.. ..


Lees meer
shadow-banner

Maite van de Wiel

Leerkracht groep 4B, 1/2B en 1/2D

Ik ben juf Maite en ik ben op maandag en dinsdag juf van groep 4B en op vrijdagochtend van groep 1/2D. Na de herfstvakantie ga ik groep 4 verlaten en word ik leerkracht in groep 1/2B op de woensdag en donderdag. Ik ben 34 jaar en ik woon in Drunen. Ik heb twee kinderen: Tess van 7 en Stef van 5. Ik werk alweer een paar jaar op de Villa en ik vind het heerlijk om op deze school te mogen werken. Buiten juf zijn, vind ik het leuk om te dansen, lekker te eten en leuke dingen te doen!


Lees meer
shadow-banner

Desiree Boons

Leerkracht groep 4 C

Hoi, mijn naam is Desiree Boons. Ik ben 28 jaar en woon in Raamsdonk. 

Ik werk al een aantal jaar met veel plezier op deze school. Na een paar jaar groep 3 gedraaid te hebben, werk ik nu voor het tweede jaar in groep 4. Je kunt mij van maandag t/m vrijdag vinden in groep 4C. Als ik een dag adv heb, staat juf Pauline voor de klas.

In groep 4C zitten 24 kinderen die volop bezig zijn met het leren lezen, rekenen en schrijven. Natuurlijk is er ook tijd voor andere vakken, zoals: knutselen, buitenspelen, muziek, gym, etc. In mijn vrije tijd houd ik van winkelen, sporten, uit eten gaan en films kijken.

 We gaan er weer een mooi schooljaar van maken!


Lees meer
shadow-banner

Mijke van den Bogaart

Leerkracht groep 5 A

Mijn naam is Mijke van den Bogaart en ik werk voor het 15de schooljaar op Villa Vlinderhof. Dit jaar ben ik, samen met juf Sasja, de trotse juf van groep 5A met 23 enthousiaste leerlingen. Samen gaan we er een mooi, gezellig en leerzaam schooljaar van maken! Vijf jaar geleden heb ik mijn Master SEN specialist meer- en hoogbegaafdheid gehaald en namens het team zit ik in de MR van de Villa. Ik woon samen met Bert en onze dochter Jette (30 april 2016) in Waalwijk. Verder ben ik bijna 30 jaar actief bij scouting, kun je me regelmatig op de tennisbaan vinden, houd ik van winkelen, lezen en vind ik het heerlijk om leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. 


Lees meer
shadow-banner

Sasja van der Schans

Leerkracht groep 5 A
Lees meer
shadow-banner

Leonie Prinse

Leerkracht groep 5 B

Hallo, mijn naam is Leonie Prinse en ik ben 26 jaar oud. Sinds november 2014 werk ik met veel plezier op de Villa. Dit schooljaar ben ik alle dagen te vinden in groep 5B. Ik kijk er naar uit om er een fijn en leerzaam jaar van te gaan maken.

Ik woon in Breda en in mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vrienden gezellige dingen te gaan doen. Daarnaast houd ik van sporten, koken en lezen. Naast mijn PABO diploma heb ik afgelopen schooljaar ook de Master SEN diploma behaald.

We gaan er een mooi schooljaar van maken!


Lees meer
shadow-banner

Suzan van Zelst

Leerkracht groep 5C

Mijn naam is Suzan van Zelst. Sinds september 2015 ben ik werkzaam op Villa Vlinderhof. Ook dit jaar mag ik weer op de Villa zijn. Dit vind ik ontzettend leuk! 

Ik ben 26 jaar en woon in Waalwijk. Naast lesgeven houd ik van gezellige dingen doen met familie en vrienden.


Lees meer
shadow-banner

Tamara van den Meerkerk

Leerkracht groep 6 A

Hallo, mijn naam is Tamara van Meerkerk. Samen met mijn man en twee zoontjes woon ik in Tilburg. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, lezen en in de winter zal ik niet snel een skivakantie overslaan. Sinds 2013 ben ik werkzaam op Villa Vlinderhof. Daarvoor heb ik tien jaar op obs De Krullevaar gewerkt. Na mijn Pabo studie heb ik de opleiding speciaal onderwijs gevolgd en mijn diploma gehaald met als afstudeerrichting gespecialiseerde groepsleerkracht. Ik geniet van de diversiteit binnen het onderwijs en het enthousiasme van kinderen.


Lees meer
shadow-banner

Benjamin Bultje

Leerkracht groep 6A en 6B
Lees meer
shadow-banner

Naomi Jongbloed

Leerkracht groep 6 B

Ik ben Naomi Jongbloed, ik woon in Sprang-Capelle samen met mijn vriend Michael, onze dochter Eef en onze 2 honden. 

Ik ben alweer 5 jaar werkzaam op de Villa. In deze tijd heb ik verschillende groepen gedraaid, maar het meest heb ik groep 6 gedraaid. Ook dit jaar heb ik weer een heel gezellige groep 6. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn gezin, vrienden en familie. Ook reizen, lezen, winkelen en fotograferen zijn dingen die ik erg leuk vind. Het liefste doe ik allemaal leuke dingen met mijn dochter en vriend. Oftewel een heerlijk druk leventje ! 


Lees meer
shadow-banner

Eline van der Lee

Leerkracht groep 7 A

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Eline van der Lee. Ik werk voor het vijfde jaar op de Villa. Dit jaar ben ik voor de derde keer leerkracht van groep 7A.
 
Dit jaar bestaat mijn groep uit 21 sportieve en lieve kanjers die keihard kunnen werken, maar waar ik ook heel veel plezier mee heb. Ik weet dan ook zeker dat dit een TOP schooljaar gaat worden!
Als er dingen zijn waar ik bij kan helpen kun je altijd bij me binnenlopen.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Vooral handballen bij Tachos vind ik leuk. Ook ga ik graag op wintersport.  Daarnaast breng ik veel tijd door met familie en vrienden en maak ik mooie reizen en stedentrips. Genoeg dus om lekker bezig te blijven!


Lees meer
shadow-banner

Ronald van den Oever

Leerkracht groep 7 B

Hoi allemaal, ik ben Ronald. Ik ben de leerkracht van groep 7B.
Dit is het vierde actereenvolgende jaar dat ik hier op school les geef aan groep 7.
Hiervoor heb ik op 2 anderen scholen van dezelfde stichting (BRAVOO) lesgegeven aan groep 7 en/of 8.

Ik ben 42 jaar en heb twee kinderen (een dochter van 11 en een zoon van 9).
Ik woon in Tilburg en mijn hobby's zijn vooral sporten en sport kijken.

Ik heb een leuke start gemaakt met de kinderen van groep 7B en hoop dat het zo gezellig blijft.


Lees meer
shadow-banner

Noortje van Dongen

Leerkracht groep 8 A

Hoi allemaal, ik ben Noortje van Dongen. Een van de kleinere juffen op de Villa en inmiddels is dit alweer mijn vierde jaar hier. Ik woon samen met mijn man Dirk en zoontje Tuur in Waspik. Verder ben ik dol op reizen, foto's maken, gezellige dingen met vriendinnen doen en natuurlijk spelen met Tuur!

Dit jaar mag ik met Linda en Kevin weer de groep 8 academy draaien. Samen met de 27 kanjers uit 8a, onze lieve Benthe uit de Stergroep en stiekem ook de 29 toppers uit groep 8b, gaan we er een geweldig schooljaar van maken! Het laatste jaar richting het voortgezet onderwijs is voor deze lieverds nu toch echt begonnen!

Groetjes,

Noortje


Lees meer
shadow-banner

Linda Koenen - Mathijssen

Leerkracht groep 8 A

Ik ben Linda Koenen, 33 jaar oud en al heel wat jaartjes werk ik met veel plezier op obs Villa Vlinderhof. Ik woon in Moergestel samen met mijn man Jack en onze 2 dochters Jade (4) en Lot (2). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en om een goed boek te lezen. Maar het allerliefste breng ik gewoon tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Dit jaar ben ik samen met juf Noortje de trotse juf van groep 8A. Onze klas bestaat uit 22 kanjers die wij aan hun laatste jaar van hun basisschoolcarrière gaan beginnen. Ik heb er enorm veel zin in om hen het komende jaar te begeleiden. Met een flinke dosis humor, enthousiasme, maar ook sturing hoop ik straks dat alle leerlingen het meeste uit zichzelf hebben kunnen halen. En met deze 22 toppers, heb ik daar alle vertrouwen in.
Mocht u nog vragen hebben, mijn deur staat altijd open!


Lees meer
shadow-banner

Kevin Janssen

Leerkracht groep 8 B

Ik ben Kevin Janssen, 26 jaar en woon in Tilburg. Op mijn 20e was ik afgestudeerd op de PABO in Tilburg en ben daarna gelijk aan het werk gegaan. Ik heb 2,5 jaar als invaller gewerkt op OBS Krullevaar (groep 3 t/m 8) en een half jaar in het speciaal basisonderwijs (SBO Westerwel) in Tilburg.Sinds september 2014 ben ik werkzaam op OBS Villa Vlinderhof. Waar ik het eerste jaar voornamelijk op de middenbouw te zien was, ben ik nu al voor het derde jaar in de groep 8-academy te zien.Naast mijn werk ben ik voetbaltrainer bij Sc 't Zand O.19-1 in Tilburg. Ook hier maak ik vele uren en ik vind het heerlijk om met voetbal bezig te zijn. Zelf voetbal ik op zondagochtend in een recreatie-elftal en een zaalvoetbalteam. Ik kijk er naar uit om ook dit schooljaar weer tot een groot succes te maken samen met juf Noortje en juf Linda. Samen gaan we met onze klassen voor een fantastisch jaar, een goede voorbereiding op het VO en een waardig afscheid van OBS Villa Vlinderhof. 


Lees meer
shadow-banner

Marcel van den Einde

ICT

"Ik werk sinds een aantal jaar op Villa Vlinderhof. Ik zorg op school voor de computers en het netwerk. Af en toe kan ik ook wat kinderen helpen met een probleem op de computer. Het is leuk werk en een echte uitdaging want omdat we zo'n grote school zijn, hebben we veel computers waar voor gezorgd moet worden! 

Behalve op Villa Vlinderhof werk ik ook nog op een andere school, namelijk OBS Westerkim in Dongen. Ik ben dit schooljaar op dinsdagmiddag en vrijdagochtend op Villa Vlinderhof. "


Lees meer
shadow-banner

Leonie Knepper

Conciërge

Hallo,

Mijn naam is Leonie, vanaf 2002 ben ik conciërge op de Villa Vlinderhof. Ik probeer alles zo goed mogelijk te regelen. Ik ben oma van 3 kleinkinderen waarvan ik heel erg geniet. Ze zijn mijn oogappeltjes! Mijn hobby's zijn fitness en jiu-jitsu en horrorfilms kijken. Ook sla ik een gezellig etentje niet af. Ik ben aanwezig van maandag t/m woensdag.


Lees meer
shadow-banner

Gert-Jan Musters

Vrijwilliger
Lees meer
shadow-banner